ПРЕДСЕДНИК ПОКРАЈИНСКЕ ВЛАДЕ ДЕМАНТОВАО НАВОДЕ: Мировић - Нисам поднео оставку, нити сам у сукобу Милошем Вучевићем

Танјуг

03. 12. 2021. у 21:49

ПРЕДСЕДНИК Председник покрајинске владе Игор Мировић демантовао је вечерас наводе да је поднео оставку на ту функцију, додајући да је са градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем у коректним односима.

ПРЕДСЕДНИК ПОКРАЈИНСКЕ ВЛАДЕ ДЕМАНТОВАО НАВОДЕ: Мировић - Нисам поднео оставку, нити сам у сукобу Милошем Вучевићем

Фото Р. Хаџић

- Нисам поднео оставку, нажалост мојих политичких противника нити намеравам да је поднесем, али то само показује у каквом времену живимо и какви новинарски и политички спинови могу да се лансирају у етар - рекао је Мировић гостујући у емисији Тачно Тако на Тањуг ТВ.

Поводом писања портала нова.рс да је "Мировић потписао бланко оставку" на место премијера, али да је након интервенције из врха странке пристао да остане до априла, како не би изазвао додатну кризу парламента, Мировић истиче да је навикао на такве ствари и да их веома често ни не демантује.

- Овај спин је настао на основу једне расправе у покрајинској влади о томе на који начин видимо будућност организације једног система у оквиру покрајинске владе и ја сам на тој седници имао одређена мишљења која су се супротставила мишљењима других људи и то је својим каналима отишло у етар. Није било речи о оставци, већ о принципијелним стварима у питањима законитости појединих одлука - рекао је Мировић.

Он је негирао и наводе да је у сукобу са градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем.

- Људи анализирају ствари према аршсинима које очекују, најчешће према огледалу у којем се сами виде и мисле да ако они могу да живе у механизмима сукоба онда то може да чини и неко други. Ја нисам од тих. Ја веома јасно износим своје ставове и то већ 30 година, и унутрастраначких органа, и у влади и на јавној сцени - рекао је Мировић додајући да међу творцима овог спина има представника опозиционих, али и владајућих странака.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)