МИЛОШ ВУЧЕВИЋ: Ово све што се дешава ми делује као интенција неких да могу изборе да замене улицом

Novosti online

03. 12. 2021. у 09:26

У СРПСКОЈ напредној странци није било речи о кадровским решењима за предстојеће изборе у Србији, већ се само причало о кандидатима за страначке функције, рекао је за Јуроњуз Србија градоначелник Новог Сада и потпредседник СНС-а Милош Вучевић.

МИЛОШ ВУЧЕВИЋ: Ово све што се дешава ми делује као интенција неких да могу изборе да замене улицом

Фото: инстаграм / Милош Вучевић

Каже да му није јасно зашто странка још није кандидовала Александра Вучића за председника Србије.

Милош Вучевић је рекао да сматра да Александар Вучић има моралну обавезу да се кандидује поново за председника и да заврши оно што је започео у првом мандату.

- Ово све што се дешава ми делује као да нас води у бурну кампању и вероватно интенцију неких да могу да изборе замене улицом- истиче потпредседник СНС-а.

Додао је да је свестан да би требало радити на демократизацији друштва и јачању културе дијалога, али је рекао да нема дилему да ће сви учествовати на изборима.

- За нас који словимо као фаворити, мислим да ће бити тешки избори. Наша лествица је високо подгинута и ко жели да победи имаће тешку кампању- додао је.

Коментаришући разговоре са СПС-ом и сарадњу пред изборе, Вучевић је рекао да постоје различите пројекције и да се о томе размишља.

- Имали смо два састанка са колегама из СПС-а, формирали смо радна тела по одређеним питањима, видећемо, мислим да ћемо почетком следеће године морати да донесемо одлуку - додао је саговорник Јуроњуза.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)