ТРАЖИ СЕ РЕАКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Сраман снимак малтретирања старијих суграђана у Београду (ВИДЕО)

Novosti online

01. 12. 2021. у 14:57

ЧЛАН Председништва СНС-а Горан Весић позвао је данас полицију да реагује поводом снимка са друштвених мрежа на којем је, како је рекао, једна особа малтретирала двоје старијих грађана који су се враћали са скупа те странке.

ТРАЖИ СЕ РЕАКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Сраман снимак малтретирања старијих суграђана у Београду (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

- Један бахати садиста малтретирао је двоје старијих суграђана који су се враћали са скупа СНС у ''Штарк арени'' тако што их је шиканирао, снимао и вређао - рекао је Весић.

Он је позвао полицију да та особа буде хитно пронађена и приведена јер, како је рекао, то показује какве поделе у нашем друштву владају.

- Нико нема право да шиканира, вређа и понижава некога зато што припада одређеној политичкој странци. Овако бих реаговао да су тако шиканирани и људи који би носили заставе било које друге политичке странке. Свако има право да изражава своје политичко мишљење, али тај бахати садиста, који мисли да је много јак тако што ће да малтретира људе који могу да му буду бака и дека и који мисли да може да их вређа, треба да одговара по закону, јер таквим људима није место у нашем друштву - рекао је Весић.

Како је додао, то што је тај човек радио показује шта су последице блокада и дубоких подела у друштву.

- Свако има право на своје политичко мишљење и изражавање свог става, али не тако што ће се понашати тако према другима, а посебно према старијим људима који не могу да се бране. То је заиста један од најстрашнијих примера бахатости и последица онога што се дешавало у суботу, односно блокада саобраћаја - закључио је Весић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)