ВУЧЕВИЋ РЕАГОВАО НА НАПАДЕ НА ДАНИЛА ВУЧИЋА: Немоћни су па из беса и мржње измишљају лажи

Novosti online

01. 12. 2021. у 14:29

ГРАДОНАЧЕЛНИК Новог Сада оштро реаговао на нападе на сина председника Србије.

ВУЧЕВИЋ РЕАГОВАО НА НАПАДЕ НА ДАНИЛА ВУЧИЋА: Немоћни су па из беса и мржње измишљају лажи

Фото: Град Нови Сад

Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада и потпредседник СНС реаговао је поводом бруталних напада на сина председника Србије Данила Вучића. 

-  Оваква кампања бруталних лажи против сина председника једне државе никада није виђена. И свако нормалан се пита какав бестидни политички олош треба да будете па да лажима уништавате живот једног младића чија је кривица очигледно само у томе што носи часно презиме Вучић? Треба да будете Ђилас, Тепић и њихови плаћеници, јатаци и криминалци батинаши!

Само нека се та политичко-криминална банда већ једном договори сама са собом шта је Данило Вучић? Да ли је, како су лагали раније, навијач, мафијаш .. или је, како сада лажу, менаџер једног од најбољих српских фудбалера? Срам их било! Запитају ли се они некада шта би било да неко дирне у њихову децу? Знају да кукају и јаучу, а не знају да није пристојно ни спомињати, а камоли измишљати бруталне лажи о деци политичких неистомисљеника.

- Јасно је да они патолошки мрзе Вучића. Немоћни су и исфрустрирани због снаге нашег председника, па више не знају како да га повредите, па из беса, немоћи и мржње фабрикују нове и нове лажи о његовом Данилу.

- Једно је сигурно - све те њихове лажи не могу да врате Србију уназад, нити да умање успехе Александра Вућића. Подршка од срца нашем Данилу! Не окрећи се на бљувотине које шире доказани лопови и бестидне политичке битанге - нагласио је Вучевић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)