ВЛАДИМИР ОРЛИЋ: Тајкунска банда у пакленом походу на свакога ко се презива Вучић

Novosti online

01. 12. 2021. у 13:53

ПОТПРЕДСЕДНИК Главног одбора Српске напредне странке, Владимир Орлић, реаговао је на наводе појединих медија о наводном ангажману сина председника Србије Данила Вучић као менаџера младог фудбалера у Италији.

ВЛАДИМИР ОРЛИЋ:  Тајкунска банда у пакленом походу на свакога ко се презива Вучић

Фото: СНС

Решила банда мафијашка и тајкунска да својом прљавштином кидише на сина Александра Вучића, поново да му живот својим болесним лажима садистички уништава – и на рођендан.

У пакленом походу до уништења свакога ко се само презива Вучић, под руку се ухватили са педофилом који кољачу Беливуку шапуће да га много воли.  И са тајкунчинама лоповским Ђиласом и Шолаком, са чијих платформи за масовно тровање бестијалне гадости прскају на све стране, као и са свим њиховим моралним Мариникама и сличним слугерањама што живе од тајкунских "позајмица" на рачун једног унесрећеног и до костију опљачканог народа. Право се друштво скупило, да покаже још једном колико су у свом зверском науму – сви исти.

Јесу ли се онда сви заједно и "консултовали" око ове последње гадости са адвокатом кољача и консиљерем убица, кад већ једном признаше да су на редовној вези? Је л' им и најновију туру лажи на рачун младића ком ни најмањи грех нису успели да пронађу, а копали су онолико месецима, осмислио дрипац који је већ снимљен како лажне оптужбе на рачун Вучића договара са својим "клијентима" зликовачким?

Или су све опет одрадили они њихови "оперативци" који су недужног момка, али и друге чланове породице Вучић, већ прогонили и уходили, цртали им мете на челу, уништавали кампањски и по прљавом задатку? Или ипак заслуге за ово дивљање иду зликовцима са Ђиласовог "портала", што се већ јуначки прославио као мегафон за претње послате сину председника Србије из Централног затвора? И је ли довољно дилера, убица, прљавим и крвавим новцем задојених злотвора морало да припомогне? Колико год да се смећа ту упрегло, а сигурно се све међусобно успут "изљубило" како знамо да банда мафијашка уме и "воли" – мало вас је, бедници, да Александра Вучића и Србију померите и за педаљ. Неће канализација никад више на грбачу људима, то вам је Александар Вучић већ ставио до знања, а то исто вам сада народ – обећава. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)