ОГЛАСИО СЕ СНС: Навикли смо да је Данило Вучић вечити кривац!

Новости онлајн

01. 12. 2021. у 11:49

СНС се огласио поводом написа да је "син председника Србије менаџер једног од најтраженијих младих фудбалера Душана Влаховића".

ОГЛАСИО СЕ СНС: Навикли смо да је Данило Вучић вечити кривац!

Фото: Инстаграм/buducnostsrbijeav

Тужно, грозно и болесно је што се оваквим гадостима служите! Варате се ако мислите да ћете овом бедном лажи сломити дух председнику Вучићу, и да ће одустати од даље борбе за напредак Србије! Грдно сте се преварили! Бориће се и он, и сви ми, још више и снажније - изјавила Невена Ђурић.

- Докле ћемо више слушати како се блати и сатанизује један млади човек, који је крив само зато што је син Александра Вучића? Није ли то нешто најниже што можете да урадите - написала је Ана Белоица.

- Навикли смо да је Данило вечити кривац. 

И кад није крив и кад годинама копају па не нађу ама баш ништа, он ипак мора да буде крив. 
Ђилас тако рекао, мора се ломити кичма Вучићу, ако не може на изборима, онда преко деце и брата.
Кукавице не знају другачије.

- Ђиласов КРИК поново наставља кампању лажи против председниковог сина. И поново су нашли једно велико ништа. Мада њих истина никад није ни интересовала. Јуче су измислили једно, данас друго, сутра ће већ нешто треће. Битно је само да оправдају уложено. Бедници најобичнији.

- Знају грађани Србије одлично из чијег машинског мозга оваква лаж је дошла. Толико енергије се троши, мозак се задимио...а на лажи више нико не наседа. Сваком новом лажи пада се све дубље у амбис и мрзитељи су све ближи политичкој историји Србије... и то срамној - изјавио је Зоран Томић.

- Сваки дан гледамо како својим вулгарним лажима и примитивизмом, случајни људи из Мултиком картела са незнатном подршком у народу нападају породицу Вучић. Политички лилипутанци који лажима покушавају да ућаре нешто тако што клеветама уништавају живот туђој деци - написао је Милош Терзић.

- Трбухозборци тајкуна и лопова, од разних крикова до "ТраЛаЛа Република", настављају са представљањем плана и програма ССП: линчовање породице Вучић. Изборна кампања још није почела, али је кампања лажи и бруталних напада на Данила Вучића у поодмаклој фази и биће још одвратнија - написао је Ђорђе Тодоровић.

- Свима је сада јасно да је КРИК филијала Мултиком странке. И не само да лажу и обмањују, ти исти из КРИКА су пратили и фотографисали Данила Вучића. Нема граница њиховој подлости. Резултат? Срушити Вучића и разорити Србију. Поздравите оног педофила кога ликујете сваки дан - написао је Дејан Кесар.

- Годинама покушавате да уништите живот председниковој породици. Имате ли децу, нешто да вам је свето? Уништити живот Данилу, до последњег атома! То је једини ваш програм. Овим лажима то потврђујете. Чији сте ви агенти и плаћеници? Колика је цена да некоме упропастиш живот - написала је Ивана Николић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)