ПОСЛАНИЦИ СНС ОДГОВОРИЛИ МАРИНИКИ: "Сви знају да је њу српски народ злочиначки, свакодневно сеје злу крв"

Novosti online

30. 11. 2021. у 19:10

ПОСЛАНИЦИ Српске напредне странке одговорили су одговорили су на нове нападе Маринике Тепић.

ПОСЛАНИЦИ СНС ОДГОВОРИЛИ МАРИНИКИ: Сви знају да је њу српски народ злочиначки, свакодневно сеје злу крв

Фото Д. Миловановић

Ђорђе Тодоровић је написао да сви знају да је српски народ за Маринику Тепић злочиначки.

- Оверила је то својим потписом на Резолуцији о геноциду у Сребреници. Веће зло Србија није видела и такви би да се једног дана питају. Тешко да ће моћи. Али да бију људе и главе разбијају - могу, јер тајкун масно плаћа.

Јелена Обрадовић је Тепић поручила да је сама себи пресудила када је српски народ прогласила геноцидним.

- Мариника, лажна душебрижнице Србије, данас је ред на лажи и сажаљења? Сами себи сте пресудили када сте српски народ прогласили геноцидним. Плаћена упосленице па ви свакодневно сејете злу крв окорелим лажима,позивањем на насиље, батинашима,нападањем породице. Стида немате!

Ђорђе Дабић је поручио да она и слични њој сеју злу крв.

- Вучић наставља да подиже и гради Србију коју си ти и теби слични уништавали! Злу крв сејете ти и твоји који славите пребијање човека коме се лекари боре да му сачувају око. У историју је народ послао тебе и твоје зато што сте крали и пљачкали и никада се нећете вратити на власт!

Ивана Николић је поручила да Мариника наставља да етикетира српски народ као геноцидни народ. Једном мрзитељ - увек мрзитељ.

- Наставља и да се слика са својим херојима - батинашима и наркодилерима који гурају дрогу нашој деци. Једном жута банда - увек жута банда.

Невена Ђурић је рекла да Ђилас и Мариника нуде туђе животе.

Туђи животи су оно што Ђилас и Мултиком радници нуде. Циљ им је да дође до насиља и хаоса јер је то једини амбијент у ком фунционишу. А најсрећнији би били да падне српска крв? То сањају и кад спавају, и кад су будни? Јер о резултатима не могу да причају... нема их!

Оља Петровић тврди да Мариника зарађује плату мрзећи свој народ.

Мариника се бори да заради плату и за следећи месец, мрзећи свој народ, бранећи батинаше,сејући са својим газдом управо ту злу крв коју помиње.А удружили се они који су већ били заједно,понижавали и пљачкали народ, којима више нико не верује,али њима силних милиона никад доста.

Ана Белоица каже да је на делу обмањивање грађана.

Опет на делу видимо обмањивање грађана, истих оних којима су разбијали главе, тукли их, притом се борећи да све Србе прогласе геноцидним. Већ виђено глуматање жртве, које вређа интелигенцију, зарад стицања јефтиних политичких поена.

Немања Јоксимовић каже да о сејању крви међу људима прича особа која позива на проливање крви на улицама, која таргетира српски народ да је геноцидан, која је наредила да се "исели" из Панчева новинар који јој се не свиђа.

- Шта је следеће, прогласиће жутог тајкуна Ђиласа за првог миротворца универзума?

Дејан Кесар је поручио да људи из Мултиком странке сеју мржњу међу српским народом.

- Једино ко сеје мржњу међу српским народом сте ви из Мултиком странке. Вама су хероји батинаси, наркодилери и они који директно раде против српског народа. Ви сте имали намеру да српски народ прогласите геноцидним. Не глуми зртву и иди загрли твог идола из Шапца.


Милош Терзић тврди да је једини задатак Мултиком слуге да на дневном нивоу измисли лаж о Вучићу по налогу газда Ђиласа.

- Родитеље нико не помиње, али су сви видели како оптужујеш Србе за геноцид и како твоји батинаши бију недужне грађане. Лажи Мултиком клана не пролазе ни у кокошарнику више.

Зоран Томић каже да је Мариника батинаша прогласила херојем.

- Батинаша прогласила херојем, тајкуна лидером, кокошке дилерима, праћку аутоматском пушком, а Србе геноцидним народом... Свој низ глупости наставила са проглашењем "уједињења" жуте опозиције и наставаља са лажима. Чудо како Мултиком плата покида везу са здравом памећу.

 
 

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)