ОРЛИЋ: Проливање туђе крви је за банду тајкунску једини "план и програм" које нуде народу

Novosti online

29. 11. 2021. у 12:02

ЧЛАН Председништва СНС Владимир Орлић огласио се поводом блокада мостова и путева у Србији.

ОРЛИЋ: Проливање туђе крви је за банду тајкунску једини план и програм које нуде народу

Фото: Танјуг/С. А.

Његово саопштење преносимо у целости:

Поново је тајкунско - мафијашки картел бившег режима, директно кроз уста свог газде Драгана Ђиласа, потврдио: да би јуриш на власт и државну касу најрадије платио - туђим главама. Провоцирање сукоба и несреће, проливање туђе крви, за банду тајкунску која сања и призива некакав "грађански рат" очигледно представља - једини "план и програм" које нуде народу. Народу који су већ једном темељно опљачкали и упропастили, а сада би и да га гурну и у физичко уништавање.

Признали су, још се похвалили тиме: да су људе хушкали и друге слали да истрчавају на ауто-путеве, ризикују да неко настрада, да блокирају кретање пристојном народу и туђу децу угрожавају, туђе породице можда завију у црно, спрече чак и кола хитне помоћи да стигну на интервенцију. И док су друге људе у све то гурали, где су били и шта су радили бедници тајкунски? Као најобичније кукавице: заваљени дубоко у позадини, твитовали су из својих скупоцених кабинета или луксузних лимузина, које коштају као све што за читав радни век заради један обичан човек чији су живот угрозили, а да нису ни трепнули. Каже Ђилас, сав поносан: "то су све наши активисти и симпатизери били". Да би, без срама, онда оптужио државу - да је крива за све. А зна добро да је полиција као и увек била стрпљива преко свих граница, није хтела да интервенише ни на флагрантно кршење Устава и закона, штитећи неразумне чак и од њих самих, односно оног што су им Ђилас и његове Маринике наменили, када су их на улицу гурнули.

Као што зна добро да су његови и Зеленовићеви криминалци и дилери ту исту полицију тукли, жене у униформи дивљачки премлаћивали, нападали народ који је желео само оно на шта има уставно право - да се слободно креће у својој земљи. И још лицемерно, са осмехом хијене која се наслађује на саму помисао да ће се докопати свог морбидног ручка, "тражи" Ђилас: да та иста полиција "штити" оног ко на жене удара, туђе главе разбија и обичан народ малтретира, кршећи све законе? Ако је и од таквог људског шкарта, ком је образ изгледа хируршки одстрањен - много је. Али бахатој тајкунчини жељној туђе крви је и то мало, па на све још - људе које малтретира, обичан народ који је већ једном унесрећио, али и сопствену државу, у својим бљутавим алузијама пореди са усташама? Нека буде сигуран да му то људи у овој земљи неће заборавити. Баш као ни ону паклену намеру њему сервилних Мариника да исти тај народ трајно жигошу као геноцидан.

И нека сто пута тајкунско - лоповски картел из бившег режима мисли да је стављање туђих глава у торбу "генијална тактика" да се у јавности не говори о новим железничким коридорима које градимо, новим повећањима плата и пензија које предвиђа буџет за 2022., или о историјском успеху председника Србије Александра Вучића који је за нашу земљу обезбедио сигурно снабдевање гасом у најтеже време, по цени какву не може данас ни да сања нико у Европи. Или да се не говори о подршци коју Александру Вучићу и СНС пружа народ, увек спреман да напуни не једну, него две Арене - да ту подршку јасно и покаже. Нека чак и рачунају само - да им то на неки сулуд начин помаже да опет зајашу на власт. Њихова су оправдања потпуно неважна.

Фото: Д.Миловановић

Суштина је: да су овим последњим безумљем јасно показали зашто су упамћени као најгори од најгорих, али увек спремни да буду још гори, да нема зла које не би изазвали само да удовоље својој проклетој похлепи и мржњи која их храни. То је мржња према Александру Вучићу, јер представља непробојни бедем за те зликовце и њихове слугерање. Али и мржња према Србији, јер подржава Вучића као никада никог, и јер не жели више очима да види те, од опсесивне жеље за парама обневиделе, тајкуне. Тајкунски фашисти, који сопствени народ понижавају, најдовратније вређају и живот му угрожавају - са овом земљом и овим народом немају ништа. И немају никакав проблем са било каквим "грађанским ратом", јер су они више грађани оних држава у које су склонили од овог народа претходно отете паре, него Србије. Не, они су одавно ушли у "рат" - са чистом памећу. И губе га, убедљиво. Једнако као што су и изборе, кад скупе петљу да на њих изађу. И опет ће, без сумње - убедљивије него икада.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)