НАПАДНУТЕ ПРОСТОРИЈЕ СНС НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Повереник Марушић - Још једна провокација Ђиласових и Јеремићевих ескадрона

Novosti online

28. 11. 2021. у 23:52

BЕЧЕРАС је извршен још један напад на просторије Српске напредне странке на Новом Београду, у питању су просторије Месног одбора на Лединима.

НАПАДНУТЕ ПРОСТОРИЈЕ СНС НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Повереник Марушић - Још једна провокација Ђиласових и Јеремићевих ескадрона

Фото: Новости

Тим поводом огласио се Стево Марушић, повереник Општинског одбора Српске напредне странке.

„Вечерашњи вандализам је још једна у низу провокација коју спроводе Ђиласови и Јеремићеви ескадрони, а који мржњом и рушењем покушавају да остваре политички поен. Ова групација своје активности сели на улицу у жељи да насиљем добију оно што нису у стању демократским средствима и на изборима. То се видело и током јучерашњег дана када су покушали да блокирају град. Пошто им то није успело, нервозни и бесни, нападају просторије СНС. Овој групацији помажу и тајкунски медији предвођени Шолаком, који својом уређивачком политиком подстичу и охрабрују насиље и на тај начин покушавају да тероришу Србију.

Општински одбор Српске напредне Странке Нови Београд најоштрије осуђује напад на наше просторије. Овакво рушилачко понашање тзв. опозиције неће нас уплашити. Оно што даје снагу нама у Општинском одбору СНС Нови Београд јесте подршка грађана програму и резултатима наше странке коју предводи председник Александар Вучић.

Масовност јучерашњег скупа у Арени поводом 13 година од формирања СНС, потврђује избор грађана Србије – најбоља странка је Српска напредна странка, а председник свих грађана био је и биће председник наше странке Александар Вучић.

Ни Ђилас, ни Шолак, ни Јеремић заједно не могу променити вољу грађана Србије који свакодневно препознају резултате рада политике коју предводи наш председник Вучић. Србија се на њихову жалост развија и то не могу да зауставе.

Боља, богатија и лепша Србија остају наши циљеви, а надлежне државне органе позивамо да починиоце идентификују и приведу правди.“

Подсетимо, на Новом Београду је својевремено уништен излог и оштећен зид Општинског одбора, просторије МО у Блоку 45 у Тржном центру Енјуб као и у Блоку 70 када је каменован излог и уништен део инвентара.

БОНУС ВИДЕО - СПРЕМНО ДОЧЕКУЈЕМО БУДУЋНОСТ: Обраћање председника Вучића на почетку радова Нови Сад-Келебија

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)