ЈУЧЕ СЕ ЈАСНО ВИДЕЛА РАЗЛИКА У БЕОГРАДУ Вучић - "На нашем скупу ниједно име није изговорено, а шта су са друге стране говорили?"

Novosti online

28. 11. 2021. у 22:56

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је вечерас у емисији "Хит твит" на ТВ Пинк о јучерашњој блокади ауто-пута и понашању и оптужбама опозиције.

ЈУЧЕ СЕ ЈАСНО ВИДЕЛА РАЗЛИКА У БЕОГРАДУ Вучић - На нашем скупу ниједно име није изговорено, а шта су са друге стране говорили?

Фото: Д.Миловановић

- Ви мени кажете да немам поштовање према људима. Па јел требало да извеземо водене топове и гађамо људе као што то раде у западноевропским земљама? Тукли су девојку полицајца, у Шумадији, и склонили смо полицију. Јел треба да се додворавамо некоме зато што блокира ауто-пут? 

- Они само тиме губе, све више им се смањује број људи који их подржава. То је највећа грешка коју су направили. Блокада путева је нешто најгоре за вас. Ја сам срећан што се јуче видела разлика у Београду, између људи на нашем скупу, где ниједно име није изговорено у негативном контексту. А шта су са друге стране говорили - запитао је председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)