ПОЧЕЛА ИЗБОРНА СКУПШТИНА СНС-А: Вучић представља извештај о раду (ФОТО)

Новости онлајн

27. 11. 2021. у 10:16 >> 11:33

У ХАЛИ спортова “Ранко Жеравица” на Новом Београду, у 10 часова почела је изборна скупштина Српске напредне странке, на којој ће бити усвојен Извештај о раду СНС, програмска начела странке и изабрано руководство.

ПОЧЕЛА ИЗБОРНА СКУПШТИНА СНС-А: Вучић представља извештај о раду (ФОТО)

Фото: Новости

Скупштином председава лидер СНС Александар Вучић, који члановима странке представља извештај о раду.

Фото: Новости

На почетку обраћања рекао је да ће покушати да реално сумира резултате који су постигнути и укаже на проблеме са којима се странка суочавала.

Фото: Новости

Чланови странке дочекали су председника Вучића аплаузом када је улазио у халу.

Фото: Новости

На изборној скупштини Српске напредне странке, биће подмлађен руководећи кадар. Након скупштине биће одржана и свечана академија поводом 13 година од оснивања.

Данашњи програм осмишљен је, како истичу из СНС-а, како би трасирали начела политичког деловања за изградњу модерне, јаке, слободне и успешне земље.

Фото: Новости

Подсетимо, према сазнањима "Новости", више од 4.000 делегата изабраће чланове Главног одбора, Председништва, Извршног одбора и осталих страначких органа. Значајне промене посебно се очекују у потпредседничком саставу ГО, а у неке од ових фотеље требало би да седну млади, нови кадрови.

Тренутно је на овим позицијама петорка - Марија Обрадовић, Миленко Јованов, Милош Вучевић, Марко Ђурић и Александар Шапић - а неки од њих готово извесно ће остати без ове функције.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)