ВУЧИЋ О ПРОТЕСТИМА ПРОТИВ МЕТРОА: То су људи који желе да зауставе напредак Србије, немају никакву политику!

Novosti online

22. 11. 2021. у 14:37

ПРЕДСЕДНИК Републике Србије Александар Вучић присуствује данас церемонији обележавања почетка радова на деоници Нови Сад — Келебија у оквиру пројекта брзе пруге Београд—Будимпешта.

ВУЧИЋ О ПРОТЕСТИМА ПРОТИВ МЕТРОА: То су људи који желе да зауставе напредак Србије, немају никакву политику!

Foto: Tanjug

Што се тиче протеста на месту изградње новог метроа, он каже да то није први пут, пошто је тако било и када је почињала изградња Београда на води.

- Људи су ваљда признали своју грешку, сви долазе у најлепши шопинг мол. Кад год смо кренули нешто да радимо, увек су били против свега. То су људи који желе да зауставе напредак Србије, немају никакву политику. Ја ћу наредних дана обићи радове на изградњи метроа. А онда се питам, па где да идем, па рекли су да ће метро бити готов 2012. године. Сада је стварно почела изградња, и ви сви знате да ће бити изграђен.

Он каже да нема никаквог смисла блокирање радника који желе да раде часно свој посао, али морају да се смрзавају у машинама због згубидана који не знају шта да раде у 11 пре подне.

- Ова једна напада мурале јајима, овај не зна кога да кандидује, овај се свађа са коалиционим партнерима. Поштен народ мора да ради. А они ништа нису урадили осим што нервирају све поштене људе у Србији. Као и увек, њихова политика је ништа. Не разумем, јел' се њима не свиђају људи у Макишу, или Карабурми? Они би то негде другде? Па што нисте нешто изградили и урадили?

БОНУС ВИДЕО - СПРЕМНО ДОЧЕКУЈЕМО БУДУЋНОСТ: Обраћање председника Вучића на почетку радова Нови Сад-Келебија

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)