МИСТЕРИЈА БИЛДЕРБЕРГА: Предавање новинара и публицисте Милорада Вукашиновића на Jутјуб каналу КЦНС

Ј.С.

08. 11. 2021. у 22:21

ПРЕДАВАЊЕ посвећено "једној од најмистичнијих организација светске закулисе" надовезује се на предавања о Трилатералној комисији и Савету за иностране послове.Милорад Вукашиновић истиче да је реч о тајној организацији о којој данас можемо говорити захваљујући храбрим појединцима и инсајдерима (у првом реду тзв. "слободарском лобију") који су уз велики ризик обелоданили мрачне планове Билдерберга.

МИСТЕРИЈА БИЛДЕРБЕРГА: Предавање новинара и публицисте Милорада Вукашиновића на Jутјуб каналу КЦНС

Фото: КЦНС

Оснивање групе која је име добила по хотелу у ком је одржана прва конференција са 80 званица на челу са Рокфелером и индустријским магнатима, иницирали су холандски принц Бернард и католички свештеник Јозеф Ретингер.

Иако је до данас непознат унутрашњи круг доносилаца кључних одлука, пикантерије које се везују уз Билдерберг заседања крећу се од Кисинџеровог пута у Кину, преко оставке Маргарет Тачер, до убиства Алда Мора. Вукашиновић наглашава да није спорно то што се људи састају и разматрају важне теме, већ су проблематичне одлуке које се на тим заседањима доносе, а које постају део званичних државних политика.

Предавање новинара и публицисте Милорада Вукашиновића на тему „Мистерија Билдерберга" може се погледати на Јутјуб каналу Културног центра Новог Сада.

БОНУС ВИДЕО: 

ГДЕ ЈЕ СРПСКО БЛАГО: Каква је судбина хиљада рукописа, реликвија, икона, уметничких дела...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СУПРУГА ВОДИТЕЉА Лепа глумица из популарних серија: Брзо смо схватили да смо се заволели (ФОТО)