АНА БРНАБИЋ: Избори неће бити лаки, морамо да победимо у Београду

Танјуг

04. 11. 2021. у 20:35

ПОВЕРЕНИЦА Градског одбора Београд Српске напредне странке Ана Брнабић одржала је радни састанак са члановима и функционерима Општинског одбора Младеновац и поручила да су избори лаки само за оне који их губе.

АНА БРНАБИЋ: Избори неће бити лаки, морамо да победимо у Београду

Фото: Танјуг

- За нас из СНС предстојећи избори неће бити лаки. Морамо много да радимо, да уложимо сву енергију у разговоре са грађанима, да их подсетимо на постигнуте резултате, али и да их подсетимо на то како су и шта наши претходници радили, како би направили јасну разлику - рекла је Брнабић и додала да људи гласају за резултате и да је зато важно да виде нашу енергију и труд да учинимо још добрих ствари за нашу земљу.

Према њеним речима опозиција ће се фокусирати само на Београд.

- Опозиција је прогласила победу у Београду и јасно је свима да ће они уложити сав новац, а имају га много, у то да победе на изборима - навела је Брнабић.

Напоменула је, међутим, да су београдски избори важни и да Српска напредна странка треба да победи на њима.

- У тој борби морамо да победимо. Једино тако можемо да сачувамо нашу општину, наш град и земљу. Србија је данас стабилна и јака земља, захваљујући одговорној политици председника Вучића, успели смо Србију да променимо на боље - закључила је Брнабић.


 

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВУЧИЋ СУТРА СА КРИСТОФЕРОМ ХИЛОМ: Председник Србије ће разговарати са америчким амбасадором