НЕВЕНА ЂУРИЋ О ДРАГАНИ РАКИЋ: Она је Мариника Тепић у покушају, Драган Ђилас је лош ментор

Novosti online

01. 11. 2021. у 20:22

ЧЛАН Главног одбора Српске напредне странке и народни посланик Невена Ђурић реаговала је на на наводе Драгане Ракић из ДС.

НЕВЕНА ЂУРИЋ О ДРАГАНИ РАКИЋ: Она је Мариника Тепић у покушају, Драган Ђилас је лош ментор

Фото: СНС

Њено саопштење преносимо у целости:

Ђиласова перјаница Драгана Ракић, такозвани резервни Лутовац, препознатљива по насилништву и бахатости, поново брука себе и све око себе. Газда Ђилас је лош ментор, или овакве другопозивце није довољно платио, па данашње ставове прате само бесконачна глупост и простота. Поново је Ракић у томе заблистала, од силне жеље да покаже своју "памет", а приче су поново само лажи, па још мало лажи, и онда још - а све за велике паре. Ничега ту више нема, памети најмање. Како наш народ каже: док слушаш не знаш - да ли да се смејеш или да плачеш.

Када јој следећи пут падне на памет да изговори нешто лоше по питању тога какав је одговор Србија пружила на планетарни изазов као што је коронавирус, нека размисли два пута. Једном, видимо, није довољно. Па ако се већ одлучи за ново брукање, обавезно нека тражи газди повишицу. Кад јој се већ цела Србија смеје, да бар за то добије бонус новчану накнаду.

Познато нам је да у фанатичном јуришу на власт Ђиласовци не бирају средства, а Драгана Ракић је идеалан пример тога - од упада у просторије сопствене странке и вређања старијих партијских сарадника, преко понижавања грађана, уз вређање и физичке нападе, па све до цепања гласачких листића и ломљења гласачких кутија.

Још једна Мариника у покушају, у Ђиласовом маниру - само дрско и бахато.

На овим примерима демонстрира како "брине" за грађане Србије. Мало вређањем, мало више псовањем, уз гурање и ударање. Пристојно, нема шта! Можда само у круговима тајкунске и лоповске "елите".

Пристојна Србија је сушта супротност свему томе. Иста та, пристојна Србија, данас пружа подршку политици коју креира Александар Вучић и која је остварила изузетне резултате, пружила најозбиљнији одговор на пандемију коронавируса.

Грађани Републике Србије то најбоље знају.

Ђиласова Драгана Ракић може зато да настави са бусањем и претњама до миле воље, а ми настављамо да радимо и да се боримо да на сваку Ђиласову лаж одговоримо новим резултатима. Тајкунских послушника се у Србији коју предводи Александар Вучић не плаши више нико.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: Професор Милош Ковић има подршку студената

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)