ПАЛМА: Када ме критикује ова опозиција, то значи да добро радим

Novosti online

28. 10. 2021. у 08:55

КАДА ме критикује опозиција у Србији окупљена око Драгана Ђиласа, то значи да ја добро радим и ја их позивам да ме што више критикују, а ја ћу да појачам своје активности на добробит грађана. И ја сам поносан када ме такви као што је Драган Ђилас нападају.

ПАЛМА: Када ме критикује ова опозиција, то значи да добро радим

Фото: Новости

- Када ме нападну ти лопови, силеџије, лудаци и криминалци ја имам још већу популарност међу грађанима. Што не кажу Драган Ђилас и ти његови "мало је Палма одвео у Египат, само 144 човека, ја из опозиције бих одвео 500 људи." Тако да се такмичимо, а не лажима - изјавио је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма у интервјуу за ТВ Коперникус у Хургади, а на питање водитеља да ли је видео како га напада опозиција да троши буџетска средства за путовање лекара.  

- Али ти из те Ђиласове опозиције не заслужују да ове моје речи из Хургаде путују и да они то слушају. Цео трошак комплетног путовања и боравка у Хургади 144 члана делегације у којој је 125 здравствених радника из ковид зона из 18 здравствених установа платио је донатор који је желео да остане дискретан. Ми смо добили овде у Хургади најповољније цене зато што је власник ланца хотела Титаник мој пријатељ и зато што сам ја пре две године у Хургади проглашен за најпопуларнијег странца и зато сам добио Оскар популарности. Када дође државни ревизор у Скупштину града Јагодине, он види ту ставку донација и такође види да ли су те паре наменски потрошене - каже Марковић.

- Када су у питању лекари, медицинске сестре и техничари, они немају цену, ништа за њих не можемо да кажемо да је скупо. Они су у овој ковид ери најхуманији и најугроженији, јер су свакодневно у контакту са пацијентима оболелим од ковида и њихов посао је данас најтежи у последњих 50 година. Ја сам поносан када неког усрећим, тако сам радио и као дете и тако ме отац васпитао. Ја то не радим због политичких поена. Од 2004. до 2021. године 70.000 грађана је путовало негде у нашој организацији. И све су донатори платили, осим одласка ђака са територије града Јагодине који су завршили 4. и 8. разред основне школе и оних који су завршили средњу школу на море, јер је то плаћано из буџета града Јагодине. Сва остала путовања, укључујући и ово, платили су донатори. Само ове године смо средствима од донатора водили 900 лекара и медицинских сестара у Хургаду у априлу и сада и у Паралију у јуну месецу. Водили смо и 992 пољопривредника у Паралију крајем августа, почетком септембра.

Нека опозиција покрене неке своје старе везе када су били на власти. Али те су везе биле само у корист њихових џепова, а не за грађане. Разлика између мене и њих је што су они сами путовали на егзотичне дестинације како би тамо отварали рачуне, а ја водим лекаре, пољопривреднике, студенте...  - истакао је Марковић.

- Наши здравствени радници су из "црвених" зона дошли на Црвено море и опет се враћају да спасавају животе и поносан сам што сам им бар мало помогао да се опусте након 18 месеци жестоке борбе против короне, а то их, нажалост, чека и када се врате - поручио је Палма.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)