АЛБАНСКА заједница у сарадњи са хрватском и бошњачком заједницом организоваће протест 28. октобра у 12 часова испред конзулата Србије у Њујорку.

Mija

25.10.2021. 09:45

Mislim da bi tim kvazi narodima trebalo dati 7 dana vremena da izaberu dali će živjeti u miru kao lojalni građani Srbije sa svim pravima manjina ili neka odsele gdje im je bolje. A onda treba odvojiti žito od kukolja kao što su u radile te čuvene demokratske države sa svojim manjinskih narodima. A ne im dozvoliti tim kvazi narodima da svojataju nešto što nije njihovo, neka odu u Njemačku, Ameriku ili bilo gdje u svjetu da probaju cjepati državu pa im neće dati da ponesu važ cvijeća iz te države i tako i treba.!!!

SvenSrb

25.10.2021. 10:53

Kako mogu reći Fašistička Srbija. Kada su oni bili sa Fašistima. Još se služe Gebelsovskim izumom. Kako su ustaše okrivile Srbe pa i oni sada hoće isto??? Iskočila je istina i to neće moći više da se laže na tone. Sve protiv Srba??? "Oni su krivi za sve"???

Stanimir

25.10.2021. 16:02

Ja naucen da fasisti pucaju u crvenu petokraku,obelezje partizana 2. Svetskog rata,a ovi sto se bune,vala su i poubijali momaka sa petokrakom na kapi...pa se pitam,kome oni to hoce da prodaju svoj licni fasizam???

buki

25.10.2021. 21:43

@Stanimir - Ubili su fašisti i mnoge bez te petokrake, zar su oni manje bitni od ovih sa petokrakom? Hiljade streljanih u Kragujevcu i stotine hiljada ubijenih u Jasenovcu nisu imali petokrake, a ovi sa petokrakom nisu učinili ništa da to spreče.