МАРИНИКА ТЕПИЋ ДИРЕКТНО УГРОЖАВА ПОРОДИЦУ ПРЕДСЕДНИКА Божић: Тужилаштво питам докле?

Novosti online

24. 10. 2021. у 22:08

МАРИНИКА добро наученим гебелсовим методама покушава да затрпа лажима већ загарантован изборни фијаско свог спонзора Драгана Ђиласа - изјавила је Сандра Божић члан Главног одбора Српске напредне странке.

МАРИНИКА ТЕПИЋ ДИРЕКТНО УГРОЖАВА ПОРОДИЦУ ПРЕДСЕДНИКА Божић: Тужилаштво питам докле?

Фото: Пинк ТВ принтскрин

- Како плату није оправдала, извукла је још једном коке из Моровића као адут свог психоделичног радног места и кандидовала се по ко зна који пут за Минхаузена године. Спинујући и измишљајући свакодневно гомилу лажи, више не постоји шанса да када вам ова жена каже добар дан, не проверите да ли је вече. - додала је она.

- Схватајући да не постоји баш ништа чиме могу да и најмање уздрмају поверење грађана које Александар Вучић има, покушавају, загледајући се у његов здравствени картон, да циљају његову децу и брата.

- Та монструозна, бескрупулозна кампања коју преко својих портала, новина и телевизија води тајкун против поштене и пристојне Србије ударајући на Данила и Андреја Вучића није забележена ни у најширим светским размерама.

- Ударци толико бедни и ниски, али одраз беде и кукавичлука оног који их пласира, беспризорног скоројевића са пуним џеповима туђег новца Драгана Ђиласа - рекла је Божићева.

- И док продајући свој образ за мрву са стола Драгана Ђиласа, Мариника Тепић не преза да удари ни на децу ни на породицу својих политичких противника, доказујући свим својим бесмислом покорност и послушност свом једином газди-новцу, са друге стране породица Тепић и Ђилас остају у Вучићевој Србији безбедна и заштићена и никога се не тичу!

- Последњим лажима у низу, Мариника Тепић, жена која најближе везе негује са нарко дилерима и криминалцима, буквално уцењује главу Андреја Вучића директно му угрожавајући по ко зна који пут безбедност и живот!

- Очигледно је да јој се може, тужилаштво питам докле?

- Докле жена са осведоченим везама са подземљем, стотинама пута усликана са нарко дилерима, убицама и криминалцима може слободно да црта мету на челу члановима породице Вучић?!

- До које границе ће се толерисати недела жене по чијој се жељи и афинитетима исељавају новинари, а по потреби валуте за коју ради Срби проглашавају геноцидним народом?


- Очигледно је да јој се може, тужилаштво питам докле? - питала је Божић на крају.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

 

БОНУС ВИДЕО: ВУЧИЋА И ОРБАНА ДОЧЕКАЛО ВИШЕ ОД 5.000 ЉУДИ НА ХОРГОШУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (19)