ПАНИКА ЈЕ У ТАЈКУНСКОЈ ФИРМИ СВЕ ВЕЋА Кесар: Важно им је да сваки дан ударе на породицу Вучић

Novosti online

22. 10. 2021. у 20:30

ГАЗДА Мултиком странке и његова омиљена упосленица Мариника Тепић данас су наставили са лажима како би прикрили криминал у сопственим редовима - саопштио је члан Главног одбора Српске напредне странке и народни посланик Дејан Кесар.

ПАНИКА ЈЕ У ТАЈКУНСКОЈ ФИРМИ СВЕ ВЕЋА Кесар: Важно им је да сваки дан ударе на породицу Вучић

Фото: СНС

- И не само да се сваким даном служе најгорим лажима, већ исти ти рестлови бившег тајкунског режима користе своје такозване медије како би напали било ког члана породице Вучић.

- "Независни" тајкунски таблоид Данас је тако поново нацртао мету на чело Данилу Вучићу само зато што је син Александра Вучића. И њима није битно да ли је мета Андреј, Вукан, Милица или Данило Вучић, важно је да се сваки дан удари на исту породицу.

- Паника је у тајкунској фирми све већа јер нема више опљачканог новца, функција и бенефиција од власти као што је то било у време њиховог мрака.

- О криминалу нам говоре злотвори који важе за дефиницију организованог криминала. Они који су својим злоделима показали свима како је то када криминал има упориште у врху државе. Захваљујући том криминалу, бивши крадоначелник Београда, Драган Ђилас и његов брат Гојко су данас богатији за преко 30 некретнина широм Београда. Данас исти тај Ђилас уплаћује фиктивне позајмице порталима, својим сарадницима, лажним новинарима како би осигурао њихову лојалност, али и ћутање за све оне криминалне радње које су се наређивале из његове канцеларије. А тај новац којим се плаћају позајмице није новац Ђиласа, него новац украден од наших грађана.

- Сличан се сличном радује, па се тако свачији жетон Мариника Тепић радује сваком наступу свога газде Ђиласа. Иста она која се сликала са наркодилерима и она која је наређивала протеривање новинара који јој нису по вољи. Од ког новца се данас Мариника вози у новом поршеу? Да није од плате коју јој сваког месеца уплаћује Драган Ђилас, као радници његове Мултиком групе, да би она у јавности ширила мржњу и према Александру Вучићу и комплетној породици Вучић? Такви умеју само да прете, да ће свако јурити свога напредњака када они буду дошли на власт. Управо је та мржња и то насиље једини политички програм који гаје ови "бизнисмени" на туђ рачун, а не политичари, који су за себе обезбедили стотине милиона евра пљачкајући грађане Србије. Србија зна да се Александар Вучић данас бори против криминала и свих који хоће да Србију врате у период владавине тајкунског режима.

- Данас су државни циљеви дијаметрално супротни од оних у време владавине Драгана Ђиласа: нови путеви, школе, болнице, ауто-путеви су оно што грађани Србије желе да виде и што им држава обезбеђује. Људи не желе више да виде лезилебовиће који су постали "елита" из круга двојке захваљујући криминалу, који су опљачкани новац од грађана Србије користили за сопствене станове, кола и скупа летовања. Људи желе да виде наставак политике која Србији обезбеђује веће плате и пензије, веће поштовање Србије у Европи и свету. Доста им је празних обећања и затворених фабрика. Зато на предстојећим изборима ће политика криминала завршити тамо где и припада. На сметлишту политичке историје. Народ бира Александра Вучића, рад и поштење. Провидне лажи тајкуна и њихових плаћеника то не могу да промене - закључио је Кесар на крају.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

 

БОНУС ВИДЕО: ВУЧИЋА И ОРБАНА ДОЧЕКАЛО ВИШЕ ОД 5.000 ЉУДИ НА ХОРГОШУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)