ПАЛМА: Србију данас респектују, зна шта хоће и шта неће

Novosti online

22. 10. 2021. у 14:21

У РАЗГОВОРИМА око најважнијег државног и националног питања, а то је Косово и Метохија, велика је ствар када сви у свету знају да сте ви одлучни и да знате шта хоћете, а шта нећете, као што је данас случај и Србију зато данас сви у свету респектују, за разлику од периода пре 2012. године, када је Србија знала шта неће, а није знала шта хоће.

ПАЛМА: Србију данас респектују, зна шта хоће и шта неће

Фото Приватна архива

Пре 2012. године било је немогуће у тим разговорима да одбијете америчком председнику тачку 10 о признавању такозваног независног Косова што је председник Србије Александар Вучић учинио. Ми данас једноставно морамо да решимо питање Косова и Метохије дијалогом, али не на начин да нам узму све и не само то, него неки гледају да узму и још понешто, па помињу и Прешево и Бујановац, рекао је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма гостујући на Хепи телевизији.

Подржаћемо Вучића на председничким изборима

Управо због такве одлучне и респектабилне Србије и због тога што је данас у Србији много мање незадовољних него пре 2012. године и Јединствена Србија и СПС и ја и Ивица Дачић ћемо подржати Александра Вучића на председничким изборима. Има неких појединачних испада из једне, друге или треће партије, али ми не смемо због једног човека да кажемо да је то став целе партије и њеног руководства. Можда је некоме нешто излетело, не знам из које намере, али ти испади нису став оних који одлучују у партијама, нити је то став Ивице Дачића, а ни мене. Ми не смемео да станемо на пола пута и морамо да наставимо овим путем који има добру будућност за наше грађане и нашу државу”, рекао је Марковић.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)