ОРЛИЋ: Ђиласов тајкунско-мафијашки картел напада сина председника

Novosti online

22. 10. 2021. у 14:16

ОПЕТ су насловне стране Ђиласових и Шолакових таблоида стављене у функцију срамних, безумних и кукавичких потерница за члановима породице Александра Вучића, каже Владимир Орлић, члан Председништва Српске напредне странке.

ОРЛИЋ: Ђиласов тајкунско-мафијашки картел напада сина председника

Фото: Танјуг

- Оних који су им криви само због презимена које носе. И та "кривица" је за тајкунско - мафијашки картел увек најбољи разлог да изнова распишу свој прљави лов на главе сваког ко се презива Вучић.

- Данас је то нова претња упућена сину председника Србије. И велика фотографија, да не буде забуне код извршилаца из политичке и криминалне канализације - чија се глава лови. И као насловна порука, нова велика лаж - да послужи као позив банди тајкунских плаћеника, објава да је лов поново отворен. Какву то "опасност" од помињања имена једног младића наводно осећају клеветници и сплеткароши на жетон, који сами то име помињу по милионити пут, развлаче по својим безбројним медијима свакодневно, штампају на својим насловним странама како им се прохте? "Опасност" да ће их пристојна Србија на ту подлост назвати најобичнијим бедницима, што и јесу, па ће онда бедници тајкунски да се осете увређено? Јесте, много је "опасно". Толико глупа, безочна и провидна лаж чак и не покушава да покрије суштину: да служи само као степеник за још један круг хајке, малтретирања једне породице и иживљавања над ближњима човека ког не могу да победе ни гласовима, н радом, ни резултатима, нити на било који други начин - додаје Орлић.

- Народу у Србији дали су само још једну потврду: да се подлим и нељудским нападима на туђу децу у овој земљи увек бави искључиво једна иста страна. И нису овде тема тајкунски медији и упослени извршиоци прљавих радова за месечну плату, тема су њихове газде и власници. Тај лоповски картел из бившег режима, то тајкунско предузеће, на челу са Ђиласима, Шолацима и њиховим Мариникама - они су ти који своју немоћ да политички победе Александра Вучића претачу у дивљачки прогон деце, брата и родитеља. Једино они. И то је баш свакоме јасно.

- Јасно је зато и зашто после сваког оваквог напада најгорих међу најгорима, подршка поштене и пристојне Србије свом председнику и његовој политици бива - само јача. Јер ако је таквим бескрупулозним нитковима он највећа препрека да у овој земљи поново постану господари живота и смрти, онда је управо Александар Вучић - најбољи гарант да државу уопште сачувамо. Да Србије сутра уопште буде. Да се у њој поштују свачија деца, свачији родитељи, да се цени рад, резултат и оно што народу остављамо. Да се гради будућност. А да се време мрака, пљачке и гажења преко туђих живота од стране тајкунских штеточина остави у прошлости, неповратно - закључио је члан Председништва СНС.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - ВУЧИЋА И ОРБАНА ДОЧЕКАЛО ВИШЕ ОД 5.000 ЉУДИ НА ХОРГОШУ

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)