ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић присуствује данас церемонији свечаног отварања рудника бакра и злата "Чукару Пеки", која се одржава у оквиру комплекса Флотације рудника у Бору.

Ana

22.10.2021. 11:27

Grad Bor je na velikom zadatku danas, otvara se jos jedan rudnik bakra i zlata Cukaru Peki, bice jos dostupnih radnih mesta, a plate sigurne i visoke, ovom svecanom cinu otvaranja novog rudnika prisustvuju pored strane delegacije i predstavnika kompanije ZiJin, bice i Vucic

Nina

22.10.2021. 11:44

Velika je cast ugostiti danas Vucica u gradu Boru, jer je zahvaljujuci njemu grad Bor razvijeniji i doveo je kompaniju ZiJin, koja je zaposlila veliki broj gradjana, i samim tim sto se i danas otvara jos jedan rudnik bakra i zlata Cukaru Peki, zaposlice jos mladog sveta, i naravno poznato da su im visoke plate, jer kompanija odlicno radi i proizvodi dovoljne kolicine bakra i izvozi na daljem trzistu, gde smo postali drugi u svetu

Ana

22.10.2021. 14:46

Srbija nastavlja da jaca prijateljske odnose i dobru saradju sa Kinom. Bor je dobio rudnik cija postrojenja rade po visokim ekoloskim standardima, sto je od izuzetnog znacaja za ocuvanje zivotne sredine. Ovo je znacajna investicija za ceo Borski okrug.

Marko

22.10.2021. 17:41

U pravu je predsednik Vučić, kasnili smo tolike godine, ali sad zahvaljujući njemu i njegovoj odgovornosti i naravno našim kineskim prijateljima, koračamo napred krupnim koracima i pariramo mnogo većim i naprednijim zemljama Evrope.

Danka

22.10.2021. 19:56

Velika investicija za Bor, velika investicija za Srbiju. Kina kao veliki prijatelj Srbije ulaže u naše pogone, izmedju ostalog i u rudnike i samim tim pomaže našu ekonomiju kroz povećan izvoz. Hvala kineski prijatelji.