ЂУРИЋ: Напад Ђиласовог билтена на сина председника шамар Србији

Novosti online

22. 10. 2021. у 08:28

ДИВЉАЧКИ напад приватног Ђиласовог билтена на сина председника Вучића је шамар целој Србији - рекао је амбасадор Србије у САД и потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Марко Ђурић.

ЂУРИЋ: Напад Ђиласовог билтена на сина председника шамар Србији

Фото Танјуг

- Излишно је објашњавати да по среди није опозиционо деловање већ дивљање по Србији веома опасне приватне криминално-медијске хоботнице. На делу је пажљиво осмишљени напад на наше виталне институције, али и на људскост, на сваки траг заједништва и јединства у Србији, на базичне вредности нашег друштва. Потернице и мете које бахати тајкун и криминалац црта деци председника наше земље угрожавају личну безбедност и добробит свих нас.

Ради се о председнику Вучићу и о његовој породици, али ради се и о свим осталим грађанима Србије. Сматрам да је неопходна мобилизација и јасна и одлучна реакција надлежних институција, стручне и најшире јавности, како би се ова појава применом свих законитих и расположивих средстава коначно и у потпуности сасекла у корену и искоренила из нашег друштва једном за свагда, а починиоци исте били под хитно приведени. У нашем друштву мора владати елементарни ред и овакво невиђено гажење основних људских права и слобода не сме даље бити толерисано.

Ово наводим потпуно свестан чињенице да се наша земља у претходном периоду налазила на мети неоснованих критика везаних за стање у медијској сфери, али и познајући лично сталне жртве ове харанге, за које знам да би и да јесу за Србију и теже ствари издржали. Степен друштвене опасности од оваквог дивљања сматрам већи од неутемељених критика оних у земљи и изван ње који би свакако тражили разлога за критику - рекао је Ђурић.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (16)