СЕЛАКОВИЋ ЧЕСТИТАО РОЂЕНДАН СНС-у: Уверен сам да су пред нама године нових успеха и победа

Novosti online

21. 10. 2021. у 14:23

СРПСКА напредна странка је пре 13 година кренула у мукотрпну али пресудно важну борбу за спас Србије, која је пре тога неодговорношћу и нестручношћу низа дотадашњих влада доведена на руб економске и политичке пропасти - рекао је члан Председништва СНС-а и шеф српске дипломатије Никола Селаковић.

СЕЛАКОВИЋ ЧЕСТИТАО РОЂЕНДАН СНС-у: Уверен сам да су пред нама године нових успеха и победа

Организација Никола Селаковић, Фото Танјуг

- СНС је као аутентична државотворна снага потекла из самог народа Србију избавила са руба провалије и вратила је на пут развоја, повративши јој самопоуздање, снагу и понос.

Предвођена Александром Вучићем, човеком који је нашој политичкој организацији дао визију и правац, СНС је радећи на свим пољима учинила Србију најбрже растућом европском економијом, повратила јој међународни углед, ојачала капацитете за решавање најважнијих државних и националних изазова.

Уверен сам да су пред нама године нових успеха и победа, јер Србија и њени грађани заслужују да живе уздигнута чела у бољем и богатијем друштву, а наши сународници у региону да имају снажну матицу која ће се ефикасно старати о њиховим интересима - навео је Селаковић.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

СНС ОБЕЛЕЖАВА 13. РОЂЕНДАН: Садња дрвећа код Парка пријатељства на Ушћу
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)