ВУЧЕВИЋ: Нема предаха у борби, на челу са председником Александром Вучићем идемо даље путем успеха! (ФОТО)

Novosti online

21. 10. 2021. у 11:37

НАЈТЕЖИ изазови тек долазе, јер најтеже је одбранити освојено - слободу и независност наше отаџбине, економски просперитет и мир и стабилност, које смо изборили за сваког грађанина.

ВУЧЕВИЋ: Нема предаха у борби, на челу са председником Александром Вучићем идемо даље путем успеха! (ФОТО)

Фото Н. Карлић

- У ових 13 година Србији смо представили све оно што нашу странку чини великом - и снове о величини, и жеље за променама, и надања о једној бољој и снажнијој земљи, слободној и богатој - истакао је потпредседник СНС-а Милош Вучевић.

- Додали смо на то свакодневни прегалачки рад, тврдоглаво неодустајање од циљева, непристајање на труле компромисе и жестоке политичке борбе које су све крунисане победама. Најтежи изазови тек долазе, јер најтеже је одбранити освојено - слободу и независност наше отаџбине, економски просперитет и мир и стабилност, које смо изборили за сваког грађанина. Зато не смемо стати, нема пауза, нема предаха у борби, на челу са председником Александром Вучићем, идемо даље путем успеха и дизања наше вољене Србије на још већи ниво. Пуно посла је још пред нама, прославимо зато данас овај наш дивни јубилеј, а од сутра ћемо опет "засукати рукаве" и са новом снагом наставити. Поносим се што сам део ове фамилије!

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

БОНУС ВИДЕО:

SNS OBELEŽAVA 13. ROĐENDAN: Sadnja drveća kod Parka prijateljstva na Ušću

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (19)