СНС ОБЕЛЕЖАВА 13. РОЂЕНДАН Шапић: Србија је данас лидер региона, радимо на бољем животу грађана (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti online

21. 10. 2021. у 09:02 >> 09:59

СРПСКА напредна странка обележава данас 13. рођендан симболичном садњом 13 садница дрвећа код Парка пријатељства на Ушћу.

СНС ОБЕЛЕЖАВА 13. РОЂЕНДАН Шапић: Србија је данас лидер региона, радимо на бољем животу грађана  (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: С. Ковачевић

 Нове саднице засадили су потпредседници Главног одбора СНС Милош Вучевић, Миленко Јованов, Марија Обрадовић и Александар Шапић, као и председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић и народни посланици.

Након садње Александар Шапић обраћа се медијима.

- Баш у Парку мира и пријатељства смо се одличили да обележимо овај дан дан мира и савремене политике у којој је Србија успела да од једне земље која је била на маргинама Европе постане земља развоја и просперитета, земља фабрика и путева.

Земља која је данас на све начине лидер региона. Политика коју странка спроводи поставља на место које припада свим грађанима и народу, на прави начин.

Наставићемо да радимо као до сада, једна од ретких организација која је успела да се стално мења и регенерише, одговара изазовима времена. Као и свака озбиљна компанија на свету.

Радимо на квалитетнијем и бољем животу и бољем стандарду људи - рекао је Шапић и додао:

- Покушавемо да стабилизијемо данашњу политику. Може неко са том политиком да се слаже или не слаже, али не може да каже да није утемељена једна нова савремена политика.

Политика мира и пријатељства, савремена и нова. Овај парк ће постати један од симбола Београда. Ми смо данас ово обележили на скроман начин. Не сећам се да је нека странка овако обележила своју годишњицу.Многе странке су заборавље због чега постоје а сви постојимо због Србије. Кад то заборавимо тада губи смисао све чиме се бавимо - истакао је Шапић.

- Осуђујем скрнављење мурала Зорану Ђинђићу, као и сваки нормалан човек што ће осудити - рекао је Александар Шапић новинарима.

- Од државе која је до пре 13 година била сломљена до лидера у региону прешли смо дуг пут. Преданим радом, посвећеношћу, решени да сваки део наше земље осети бољитак, Српска напредна странка је успела да Србију врати у златно доба, на место које јој на политичкој и друштвеној карти света припада - навели су шабачки напредњаци у честитки поводом годишњице.

Они кажу и да су поносни што су део политичке организације која интересе државе и свих грађана ставља испред страначких интереса.

- Поносни смо што смо имали прилику да учествујемо у историјском развоју наше земље под руководством председника Александра Вучића. И када је било тешко, Српска напредна странка имала је храбрости да одговори свим изазовима - наводи се у саопштењу.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO:

Predsednik Vučić u obilasku Galerija centra, Beograd na vodi

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (39)