НАЈВЕЋА ГЛУПОСТ У ОВОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Српска листа одговорила Момчилу Трајковићу - Да ли бисте били креативни на месту Срећка Софронијевића?

Новости онлајн

19. 10. 2021. у 20:41

ПРЕДСТАВНИЦИ Српске листе реаговали су на изјаву Момчила Трајковића о насиљу на КиМ.

НАЈВЕЋА ГЛУПОСТ У ОВОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Српска листа одговорила Момчилу Трајковићу - Да ли бисте били креативни на месту Срећка Софронијевића?

Фото Танјуг

Саопштење преносимо у целости:

- Победа српског народа односно кандидата Српске листе на недовно одржаним локалним изборима није баш пријао онима који су радили против интереса нашег народа, као што није ни онима који су блиски Приштини, попут Момчила Трајковића који на дуге цеви и бојеву муницију албанских специјалаца којом се пуцало по голоруком народу у Звечану и Косовској Митровици као одговор предлаже да Срби буду креативнији у таквој ситуацији!? 

Поштујући јавни простор и наше грађане не можемо а да не нагласимо да је ово једна од највећих глупости изречених бар у овој деценији.

Таква изјава није изненађење, јер Момчило Трајковић никада није делио судбину српског народа на Косову и Метохији, увек се стављајући изнад свих, као најпаметнији, без покрића за то самозвање.

Српска листа је више пута позивала све оне, па и господина Трајковића, чији је политички ауторитет на овим просторима раван нуло, да не дели лекција нама који овде живимо са својим породицама, да би његове речи имале већу тежину да је када је био у прилици на делу показао како се бори за српски народ, и да своју породицу још одавно иселио са Космета.

Ипак, користимо прилику да питамо Трајковића, како би он био креативан да је био на месту Срећка Софронијевића кога је у његовом дворишту упуцао специјалац Приштине, шта је то примерено понашање  господине Трајковићу када вам бојеви меци ударају по прозорима иза којих су деца и жене? Не чекајући ваш одговор, јер неће бити паметнији од глупости које сте изрекли позивамо вас да не делите лекције јер је српски народ на ваше приче одавно огуглао а вас као политичара одбацио, баш због ваше креативности којом сте својевремено себе богатили а Србе сиромашили.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

Срећко Софронијевић - Србин на кога су пуцали у Косовској Митровици

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)