МИРОВИЋ О ОБНОВИ БОЛНИЦА У ВОЈВОДИНИ: Вучићев план почео да се реализује у Кикинди и Суботици

Д. М.

19. 10. 2021. у 12:53

НАЈАВА председника Србије Александра Вучића, јуче у Хоргошу, о новој великој инвестицији у здравство Војводине - реконструкцији суботичке болнице, вредне 40 милиона евра - изузетно је важна вест и пример како се резултати које је Србија последњих година постигла на економском плану преносе и на друге области живота - поручио је јуче председник Покрајинске владе Игор Мировић.

МИРОВИЋ О ОБНОВИ БОЛНИЦА У ВОЈВОДИНИ: Вучићев план почео да се реализује у Кикинди и Суботици

Фото Р. Хаџић


- Здравство у Војводини је део конкретног плана председника Вучића за наредних пет година, на основу којег ће Влада Србије уложити новац у реконструкцију готово свих болница у Војводини. Јасно можемо да видимо одговорност за све крајеве наше земље и за све области живота и рада. Данас је здравство централни приоритет и то смо већ показали конкретним улагањем у Клинички центар Војводине и посебно у нову ковид болницу на Мишелуку крај Новог Сада - додао је Мировић.

Фото: Ј. Лемајић РРЕКОНСТРУКЦИЈА: Болница у Суботици

 

 

Он је нагласио да је Војводина део великог националног плана и сигурно је да имамо много разлога за велики оптимизам и заједнички рад.

- За неколико месеци када почну радови на реконструкцији болнице у Суботици, баш као што су пре месец дана почели и у кикиндској болници, моћи ћемо још једном да кажемо да се разликујемо од свих других који су водили јавне послове у Србији. Кључну разлику праве јасан план и још јаснија конкретна дела иза којих стоји политика председника Србије. Све што смо заједно урадили остаће као дело које ће користити и генерације после нас. Реконструкција суботичке болнице, која је у припреми, још је један симбол успеха Србије и свих њених грађана.

 

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)