ВУЛИН ЧЕСТИТАО СНС-У: Победа је још једна порука грађана да Александар Вучић мора да се кандидује за председника Србије!

Novosti online

18. 10. 2021. у 09:10

РУКОВОДСТВУ СНС-а, члановима, а посебно активистима који су изнели и ове изборе честитам убедљиву победу у Мионици и Неготину, рекао је Алескандар Вулин, министар полиције и председник Покрета социјалиста.

ВУЛИН ЧЕСТИТАО СНС-У: Победа је још једна порука грађана да Александар Вучић мора да се кандидује за председника Србије!

Фото: МУП

- Резултати су доказ вредности чланова СНС-а, али и мишљења грађана о онима који су водили Неготин и Мионицу. Грађани су рекли шта су имали да кажу о СНС-у, али и о другим партијама које су изашле и посебно о партијама које нису изашле на изборе. Победа СНС-а је још једна порука грађана Србије да Александар Вучић мора да се кандидује за председника Србије и да његова партија не сме да попусти под притисцима странаца који би да Вучића склоне из политичког живота Србије.

- Листа која носи његово име је победничка, немојте то никада заборавити.Честитам вам велику победу - наводи се у честитки коју је упутио Вулин.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - ВУЧИЋ У ЈАГОДИНИ: Обећање председника Јагодинцима

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (24)