РАКИЋ НАКОН УБЕДЉИВЕ ПОБЕДЕ: Наш народ је показао да верује Српској листи и председнику Вучићу

Д.З.

17. 10. 2021. у 21:26

ПРЕДСЕДНИК Српске листе Горан Ракић рекао је на вечерашњој конференцији Српске листе поводом данашњих локалних избора на Косову и Метохији да је та странка остварила одличан резултат на локалним изборима на КИМ. Он је истакао да је Српска листа победила у свих десет српских општина на Космету.

РАКИЋ НАКОН УБЕДЉИВЕ ПОБЕДЕ: Наш народ је показао да верује Српској листи и председнику Вучићу

Фото: Д. Зечевић

- Показали смо јединство и слогу. Наш народ је послушао је позив наше странке и председника Александра Вучића и дао подршку да се настави борба за наш опастанак. Боримо се за ЗСО. Уколико не буде било ЗСО, неће бити ни косовских институција- рекао је Ракић.

Он је додао да су ови избори показали да сви они који су мислили да могу против свог народа и наше државе у томе не могу рачунати на подршку грађана.

 Ово је победа Срећка Софронијевића, Ивана Тодосијевића, баке Румене, Драгице Гашић, ово је победа нашег народа и председника Александра Вучића - нагласио је Ракић који је јуче и јутрос позвао грађане на северу Космета д аизађу на изборе што масовније како би показали слогу и заједништво и борили се за оставреwе својих интереса.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)