МИНИСТАР ВУЛИН: Србија ће, захваљујући самосталној политици председника Вучића, ове зиме имати и струју и гас

Новости онлајн

15. 10. 2021. у 13:30

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да ће Србија и Мађарска, захваљујући самосталној политици коју воде председник Александар Вучић и премијер Виктор Орбан, ове зиме имати и струју и гас.

МИНИСТАР ВУЛИН: Србија ће, захваљујући самосталној политици председника Вучића, ове зиме имати и струју и гас

Фото: МУП

Министар Вулин, који је заједно са мађарским колегом Шандором Пинтером на граничном прелазу Хоргош–Реске обишао заједничке српско-мађарске патроле, које ће од данас бринути о безбедности границе између Србије и Мађарске, истакао је да само слободне и суверене земље могу да одбране своје границе и свој начин живота.

- Помоћ од других тешко можемо да очекујемо, а сигурно никоме није више стало до наших земаља од нас самих. Александар Вучић и Виктор Орбан воде самосталну политику и доносе одлуке у складу са интересима својих држава - рекао је министар Вулин.

Захваљујући таквој политици, како је навео, Србија и Мађарска ће ове зиме имати и гаса и струје, јер председници Вучић и Орбан нису прихватили наређења и диктате.

- Зато што смо изградили гасовод и нисмо одустали од наших електрана, ми ћемо ове године имати и струје и гаса. Зато што нисмо одустали од нашег пријатељства са Руском Федерацијом имаћемо и најповољнију цену гаса. То је зато што Вучић и Орбан воде независну, самосталну политику. Таква самостална политика се води и када је у питању чување наших граница и нашег начина живота - казао је министар Вулин.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

Председник Вучић у обиласку Галерија центра, Београд на води

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)