ПОСЛАНИЦИ СНС ОДГОВОРИЛИ МАРИНИКИ ТЕПИЋ: Куртијева сабраћа одрађују свој део задатка

Novosti online

13. 10. 2021. у 19:28

ПОСЛАНИЦИ СНС реаговали су на Твитеру на нове наводе Маринике Тепић о афери "Јовањица" и указали на то да њу и Драгана Ђиласа није брига за судбину Срба на Косово и Метохији.

ПОСЛАНИЦИ СНС ОДГОВОРИЛИ МАРИНИКИ ТЕПИЋ: Куртијева сабраћа одрађују свој део задатка

Фото Д. Миловановић

- Наш народ на Косову и Метохији је уплашен, има повређених, чак и рањених. Јесте ли чули за то? Баш вас брига, газда није за то платио. Народ га се не тиче. Платио је да и данас промовишете небулозе. Наше мисли су са нашим народом. Ваше и целе тајкунске екипе, тамо где су паре! - написала је Невена Ђурић.

Милош Терзић тврди да Мариника Тепић дрхти пред истином.

- Док се Вучић бори и док је уз народ са КиМ, Мариника дрхти пред истином и новим доказима о Јовањици.Све њихове лажи већ су раскринкане и за сада их држи на окупу само патолошка жеља да и даље краду народне паре и да их шаљу на тајне рачуне. Брига Ђиласа и Маринику за Србе на КиМ! - написао је Терзић.

Немања Јоксимовић тврди да се ради о новим лажима Маринике Тепић.

- Нове лажи судски овереног лажова Мирослава Алексића и тебе, првог мегафона Мултикома. И кокошке су нестрпљиве да чују. Него, како иде теби и осталим Мултиком стипендистима у заташкавању Ђиласових 53 рачуна који се налазе у 17 држава света? Боље од покривања Куртијевих метака? - пита Јоксимовић.

Ђорђе Тодоровић сматра да Мариника Тепић страхује од губитка посла у Ђиласовој странци.

- Страх од губитка посла у политичкој странци Мултиком натерао је Маринику да увелико доказане лажи продуби до границе лудила. Стварно мисли да у њихове глупости неко још верује? Не мисли, наравно. Ово је од Куртија, Ђиласа и Маринике поздрав за Србију и Александра Вучића - написао је Тодоровић.

Дејан Кесар подсећа на упад РОСУ у северни део Косовске Митровице.

- Данас када је у Косовској Митровици рањен Србин, лешинари из Мултиком групе поново користе прилику да лажима које су доказане судском пресудом, нападну Вучића. Немају они ни образа ни морала, јер Ђиласови милиони су најважнији, а за Србе не дају ни 5 пара - написао је Кесар.


Ђорђе Дабић написао је да су Ђиласови најамници "Куртијева сабраћа".

- У тренутку када је цела држава са свим својим ресурсима ангажована да спречи нови погром Срба на Косову и Метохији, Ђиласови најамници из Мултиком странке ударају на кичму државе, Србе оптужују за зверства безумних сепаратиста! Куртијева сабраћа одрађују свој део задатка. Поново - написао је он.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)