ОВО ЈЕ КАП КОЈА ЈЕ ПРЕЛИЛА ЧАШУ: Ракић пред састанак са Вучићем - "Ми ово више не можемо да трпимо"

Новости онлине

13. 10. 2021. у 13:57

ГОРАН Ракић из Српске листе рекао је како су се Срби са Косова и Метохије упутили ка Рашки, где ће се у 15 сати састати са председником Србије Александром Вучићем.

ОВО ЈЕ КАП КОЈА ЈЕ ПРЕЛИЛА ЧАШУ: Ракић пред састанак са Вучићем - Ми ово више не можемо да трпимо

Фото: Принтскрин

Ракић каже како је ово за њих најважнији састанак, као и да су данашња дешавања прелила чашу. Каже и да је ово за све Србе - питање живота или смрти и да је ово "Кристална ноћ". Истиче и како су им забранили вакцине, да су данас покушали да им одузму лекове и да је остало још само, наглашава Ракић, да Србима на КиМ узму и ваздух.

- Председник Вучић се упутио ка Рашки, и ми крећемо. Ми ово да трпимо више не можемо и нећемо. Ово је за нас најважнији састанак и кап која је прелила чашу. Сви ћемо доћи на састанак, тражићемо од Вучића да ли може да нам помогне. Ми морамо да имамо ту информацију данас, јер је ово за нас питање живота или смрти. Забранили су нам вакцине, сад су хтели лекове, остаје само да нам ваздух узму. Тренутно је мирно, али знате да имамо рањене људе. Користили су муницију и пуцали су на народ - рекао је Ракић за Пинк.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)