БОЖИЋ: Ђилас се увукао у блато својих лажи!

Novosti online

07. 10. 2021. у 15:40

ДА постоји награда за највећу лажовчину и муфљуза, нема сумње да би понела име Драгана Ђиласа, рекла је Сандра Божић, члан Главног одбора Српске напредне странке.

БОЖИЋ: Ђилас се увукао у блато својих лажи!

Фото: Пинк ТВ принтскрин

- Увукао се у блато својих лажи до те мере да више не зна ни сам у својој паници кога пре да нападне, а на последњој конференцији дословце је фуриозно поновио оно што је у последњих неколико дана сумануто диктирао својим медијима и дежурним пајацима.

Али и поред свог труда ипак није успео да савлада основни постулат свог политичког узора-да хиљаду пута поновљена лаж постаје истина.Као што смо могли да видимо та лекција му не иде. Јер лажи су му очигледне.Али сам сигурна да ће наставити да вежба, јер за друго тајкун и не зна. Истина је само једна, и баш изгледа никада није на Ђиласовој страни.

- Али јесте лоповлук невиђених размера, онолики да га ни разне рента Маринике ни све кокошке света не могу сакрити - истакла је Божић.

- Једину Пандорину кутију коју је Драган Ђилас успео да отвори јесте она у коју је сипао све лажи, све преваре, сав лоповлук, све наплаћене секунде и похарачен новац грађана Србије! И уместо претњи које свакодневно упућује новинарима, и псовања грађана Србије, који добро знају колико их је ова бестидна камарила коштала, било би боље да положи рачуне!

- И онај на Маурицијусу, и у Хонгконгу и онај у Швајцарској и свим другим пореским рајевима - закључила је Божић.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - ЈА САМ УБЕЂЕН ДА ЈЕ ВУЧИЋ РАЗОЧАРАН: Орлић духовито одговорио на речи Драгана Ђиласа

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)