ОВО ЈЕ ПОТПУНА ЗАМЕНА ТЕЗА Брнабић: Због чега се не испитају Ђиласових 619 милиона евра?

Novosti online

05. 10. 2021. у 16:31

ПРЕМИЈЕРКА Србије Ана Брнабић говорећи о лажним оптужбана да министар финансија Синиша Мали поседује 24 стана у Бугарској навела је да се овде ради о замени теза, те позвала да се испита шта је са милионима Драгана Ђиласа.

ОВО ЈЕ ПОТПУНА ЗАМЕНА ТЕЗА Брнабић: Због чега се не испитају Ђиласових 619 милиона евра?

Фото: Танјуг/Т.Р.

- Документа без правног тумачења нису доказ ничега. Све оно што сам стигла да погледам, ништа ново нисам видела од оног што је већ објављивано. Не постоји нека нова информација на коју није одговорено, што није истражено од стране надлежних органа - рекла је Брнабић-

Премијерка је истакла да се у тим документима ради о 2012. години када Синиша Мали није имао политичку функцију.

- Оно што ми је занимљиво, да подвучем, је то што се ради о 2012. години када Синиша Мали није имао политичку функцију и причамо о томе шта је он радио пре него што је почео да се бави политиком. И да је он, кажете, или кажу они, имао 24 стана пре него што је почео да се бави политиком. Ја колико сам видела све податке, то није тачно. То је лаж или погрешна интерпретација или погрешно или намерно.

- Имате опет Драгана Ђиласа који није имао ништа пре него што је почео да се бави политиком, али је сам пријавио након што је, престао да се бави политиком, или није престао, али грађани су рекли да неће више бити на власти, који је онда сам пријавио 619 милиона евра. Човек пре своје политичке каријере није имао ништа, или је имао 70.000 евра, а након политичке каријере 619 милиона. Његов брат није имао стан, а након политичке каријере свог брата има 29 станова у центру града.

Премијерка је још једном нагласила да није истина да је Синиша Мали имао 24 стана.

- Ми замењујемо тезе на тако епохалан начин. Причамо о томе шта је човек имао (а није имао 24 стана) пре него што је почео да се бави политиком. Је л' данас има више? Нема. И причамо о Ђиласу који након што је почео да се бави политиком имао 619 милиона евра.

Запратите Нпортал на Фејсбуку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)