БОЖИЋ: У редовима тајкуна и криминалаца неконтролисана паника!

Novosti online

03. 10. 2021. у 11:54

НЕЗАПАМЋЕНА хистерија у редовима Ђиласових сатрапа и олоша! То цичи и вришти у немерљивим децибелима, порученим да хорски у том организованом подухвату сакрију истину која је све очигледнија, рекла је Сандра Божић, члан Главног одбора Српске напредне странке.

БОЖИЋ: У редовима тајкуна и криминалаца неконтролисана паника!

Фото: РТС принтскрин

- Одлучност Александра Вучића да се до последњег атома снаге бори против криминала и корупције у сваком сегменту друштва, не бранећи никога, стрпљиво и систематично даје резултате. Али кад год истина нађе свој пут, у редовима тајкуна и криминалаца настаје неконтролисана паника.

- Тако смо након јучерашњег обраћања председника Србије и његовог чврстог обећања да ће грађани Србије врло брзо сазнати ко је и како сарађивао са криминалцима, добили реакцију свих оних чија прљава савест очигледно притисак пред истином не може да издржи - рекла је Божић.

- По реду су се јавили они који су месецима били плаћени да оркестрирано вичу "држ’те лопова" док су они лично заједно са својим тајкунским газдом и налогодавцем највеће и незапамћене харачлије и криминалци у историји наше државе организовали хајку на председника државе.

- Осиљени огромним новцем, потпомогнути мафијашким пријатељима, гладни моћи и државних јасли, преко својих "независних" медија, плаћених организација и појединаца, а свеукупно у својству тајкунске опозиције, у свакодневном су послу таргетирања главе Александра Вучића и његове породице.

- Отишли су корак даље и повезали се и организовали са корупционашким структурама унутар државног апарата са циљем ако Вучића не сруше споља, учиниће то изнутра - додала је.

- Упињала се тајкунска старлета Мариника Тепић да оправда новац свог спонзора и власника Драгана Ђиласа, кокодакањем по конференцијама за искључиво њихове медије, не били му утрла пут ка новим милионима.

- О првом пајацу и криминалцу Мирославу Алексићу тужно је трошити речи, његове лажи су толико очигледне и падају на првом од много потпитања како је систематично крао Трстеничане.

- И кад истина покуца на врата ови "утемељивачи" Ђиласове лоповске доктрине немају куд јер ушли су у једносмерну улицу.

- Паника расте, појачани су на максимум али их народ одавно не чује. Јер најзад ћемо сазнати од кога су добијали смернице за нападе на Александра Вучића и његову породицу, и где је крај клупка које је почело да се одмотава - закључила је Божић.

Запратите Нпортал на Фејсбук страници

БОНУС ВИДЕО - Вучић стигао у павиљон Србије у Дубаију

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)