МИНИСТАР ВУЛИН: Честитам председнику Вучићу на стрпљењу и храбрости

Новости онлајн

30. 09. 2021. у 19:31

ПРЕДСЕДНИКУ Вучићу желим да честитам на стрпљењу и храбрости да пронађе начин да постигне решење боље од оног на које смо пристали 2011. године, изјавио је министар Александар Вулин.

МИНИСТАР ВУЛИН: Честитам председнику Вучићу на стрпљењу и храбрости

Фото: МУП

- Ништа што се преговара са Шиптарима не може да буде сасвим повољно по нас и на нама је да изборимо највише што се може. Оно што ме брине је хистерија која ће кренути из Приштине када буду морали да повуку специјалне јединице и да са, или без стикера буду морали да виде таблице издате од нашег МУП-а - изјавио је поводом договора да се РОСУ повуче са Јариња и Брњака и да се успостави стикер-режим за таблице, српски министар полиције Александар Вулин у Сегедину где је, на позив мађарског министра Сијарта, заједно са њим отворио гасни интерконектор.

- Шиптари нису поштовали ни један споразум и верујем да ће то бити судбина и овог договора. За нас је најважније да претње оружјем више неће бити и да Срби на северу Косова и Метохије могу да се врате нормалном животу, а да наша војска и полиција могу да се посвете редовним активностима. Стабилност региона је сачувана, а до када, то не зависи од Србије и председника Вучића - рекао је министар Вулин.

Запратите Нпортал на Фејсбук страници

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)