КЕСАР: Ђилас сваки дан тражи кривца за своје неуспехе

Новости онлајн

27. 09. 2021. у 10:47

ЧЛАН Главног одбора Српске напредне странке и народни посланик Дејан Кесар реаговао је данас на најновије изјаве Драгана Ђиласа.

КЕСАР: Ђилас сваки дан тражи кривца за своје неуспехе

Фото: СНС

- Драган Ђилас сваки дан покушава да пронађе кривца за своје неуспехе. Данас су то европарламентарци - рекао је Кесар.

- За Драгана Ђиласа Билчик и остали европарламентарци су безобразни јер нису хтели да га доведу на власт а да претходно не изађе на изборе, да претходно не добије гласове грађана Србије. Странке окупљене око бившег тајкунског режима су парламентарцима доставили списак лепих жеља и остало је само на томе.

Видели су и они са ким имају посла. Постало им је јасно да њихов коначни циљ нису избори, јер тамо немају шта да траже, већ тражење алибија за будући неуспех. Изборни услови и степен демократије су данас много бољи него 2012. године и то сви виде осим Ђиласа који у доласку на власт само види нову шансу да паре грађана Србије стави у свој џеп и да га затим похрани на рачуне по белом свету.

Нису њему битни грађани Србије нити су му то икада били. Њему су битни Мариника Тепић, Душан Никезић и остали које запошљава у својој Мултиком групи, а од пара које је украо од свих нас. За разлику од представника Српске напредне станке који су могли да посете један јутарњи програм и један радио до 2012. године, Ђилас и остали држали су и држе и даље безбројне медије, по РТС се шетају као по свом дворишту. И то је слагао када је рекао да не постоји емисија на државној телевизији коју они могу да посете. Ја бих желео да подсетим бившег градоначелника Београда који је град задужио за 1.2 милијарди евра да у емисије кад пожеле долазе представници његове странке, али се тада и тамо њихове лажи руше као кула од карата. Очигледно је да Ђилас сања и даље онај РТС који је он користио како би његова фирма препродавала ТВ секунде по јефтинијој цени и на тај начин зарадио 619 милиона евра. Паре су увек биле битне, а не дебата. Није га тада занимало да грађани Србије чују праве информације о томе шта је све радила некадашња Демократска странка, и како се тада њихов новац трошио на сулуде пројекте који су одговарали само банди која је у њима имала одређени проценат.

То је онај РТС на који су тајкун и његови сатрапи улазили са моторним тестерама, када су претили новинарима, спречавали их да раде свој посао. Очигледно је да такви и данас праве поделу на подобне и неподобне новинаре. Сигуран сам да су им сви из БИРН-а по мери, јер са њима под руку воде бескрупулозну кампању против Александра Вучића и његове породице. Вероватно са њима желе да учествују и у прављењу логора за неподобне? Говоре о депонији у Винчи, која је постојала и док је Ђилас био градоначелник Београда, а ништа није урадио по питању њене санације. Битније је било како да се поставе подземни контејнери, како да се набави компјутерски програм за 10 милиона евра а да не ради, битније је било како да правите буразерске комбинације како би се обогатили.

Од тих комбинација Ђиласи су стекли 30 станова на најелитнијим локацијама, фирме, пословне просторе. И сада 2021. године сетили се да се залажу за изборе и демократију. Грађани Србије знају да се такви једино залажу за фотеље, бенефиције и приступ републичком и градском буџету. Ништа их друго не занима. Али то ће тешко остварити, јер са друге стране имају Александра Вучића и Српску напредну странку, који сваки дан марљиво раде за своју Србију. Александру Вучићу нису битни новац и богатство већ каква ће бити Србија 2030. или 2050. године. И то народ јасно види. Као што види нове ауто-путеве, болнице, школе, веће плате.

Зато већина грађана Србије подржава политику напретка коју предводи председник Вучић и уверен сам да ће предстојећи избори бити сурова реалност и за Ђиласа и све оне који су окупљени око једног јединог циља, а то је како доћи на власт без избора, не би ли наставили пљачку грађана Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)