САНДРА БОЖИЋ: Ђилас наставља са псовањем и свих грађана Србије

Novosti online

27. 09. 2021. у 10:00

НАКОН што је успео да згрози Србију преко својих трбухозбораца, и да нам преко псовања једне мајке и баке покаже сву "раскош" своје изопачене личности, Драган Ђилас наставља са псовањем и свих грађана Србије, сервирајући преко једног од својих многобројних гласила гомилу лажи и измишљотина, рекла је чланица Главног одбора Српске напредне странке Сандра Божић.

САНДРА БОЖИЋ: Ђилас наставља са псовањем и свих грађана Србије

Фото: РТС принтскрин

- У овом стадијуму лудила сви су му криви, и грађани који не ваљају, и европарламентарци које је сам вукао за рукав, и свако ко је у Србију закорачио, инвестирао и није њему, по старом обичају који је неговао, оставио подебели проценат.

Вриштање и кукање су последица потпуног одсуства и талента, али и интелигенције у политици Драгана Ђиласа и плаћених му сатрапа.

Верујем да ће та хистерија у данима који долазе бити све јача, јер Драган Ђилас се својом безидејношћу сасвим сигурно све више удаљава од свог циља - народних пара.

Напади на Александра Вучића, испред чијих резултата Ђилас стоји као "теле испред шарених врата", биће све жешћи, иако је тешко замислити да могу измислити веће гадости и монструозности од оних до сада, нажалост сигурна сам да су спремни да ударе и на го живот председника Србије.

Занимљиво је да Драган Ђилас помиње и одлазак из Србије, схватајући да ће дебакл на изборима бити епохалних размера, размишља да у свом маниру који смо до сада толико пута видели, подвије реп и побегне.

За коју год се од дестинација буде одлучио, Маурицијус, Хонгконг или још неки од пореских рајева у којима планира да се башкари новцима грађана Србије, надам се да ће бити доступан органима гоњења Републике Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)