НОВИ УДАР НА СРБЕ НА КОСМЕТУ! Освануо графит "УЧК" на кући у Клокоту

Танјуг

25. 09. 2021. у 20:16

НА зиду куће у српској општини Клокот данас је освануо исписан графит који слави терористичку организацију УЧК, саопштила је Канцеларија за Косово и Метохију.

НОВИ УДАР НА СРБЕ НА КОСМЕТУ! Освануо графит УЧК на кући у Клокоту

Фото: Канцеларија за Косово и Метохију

- До овог инцидента долази у данима када се српски народ на простору Косова и Метохије суочава да снажним притисцима и бруталним претњама Приштине, када се Срби приводе и хапсе због поштовања Бриселског споразума и истицања симбола Заједнице српских општина, који се цепају, прелепљују и скидају - наведено је у саопштењу.

Очигледно је, истичу из Канцеларије, да је на КиМ добродошла злочиначка организација УЧК, али је ЗСО забрањена реч, иако је на формирање Заједнице српских општина Приштина ставила свој потпис у Бриселу, пре 3.080 дана.

- Политичари из Приштине, који својим једностраним одлукама и запаљивим антисрпским изјавама директно подгревају овакве инциденте, отворено се ругају међународној заједници и Бриселу због непоштовања преузетих обавезан - каже се у саопштењу.

Канцеларија за КиМ оштро је осудила најновији инцидент који има за циљ да заплаши и отера Србе са својих огњишта, али истиче да наш народ препознаје позадину ове поруке и неће насести на провокације.

БОНУС ВИДЕО - "ТАЈ ЋЕ СНАЈПЕР НАШ ДА БУДЕ!" Погледајте како су млади Срби дочекали смену страже РОСУ

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)