НА ЗГРАДИ У ЗВЕЧАНУ РАЗБИЈЕНА ВРАТА: Експлозивне направе пронађене у објекту

Танјуг

25. 09. 2021. у 13:33

ПОЛИЦИЈА тзв. Косова саопштила је да је данас нешто пре девет часова обавештена да су на згради "Интел" у Звечану, где је иначе смештен Општински регистрациони центар, разбијена врата, а да су у објекту нађене две експлозивне направе.

НА ЗГРАДИ У ЗВЕЧАНУ РАЗБИЈЕНА ВРАТА: Експлозивне направе пронађене у објекту

Илустрација полиција Фото И. Радуловић

Наводе да су патроле Полицијске станице Звечан, истражне и форензичке јединице одмах изашле на терен и да је утврђено да је на том објекту разбијено једно стакло од излога, те да је унутар објекта примећена једна неексплодирана ручна граната, црне боје, непознате марке.

У полицији су навели да је противдиверзиони тим изашао на лице места око 10 часова, а да су после обављене контроле објекта нађене две експлозивне направе, које су уништене у контролисаним условима.

Како је саопштено, о свему је обавештен дежурни тужилац који је окарактерисао кривична дела као "неовлашћено власништво или поседовање оружја и "изазивање опсте опасности", преноси Косово онлајн.

Истрага о том случају је у току, наводи се у саопштењу које је потписао портпарол полиције за регион Север поручник Бранислав Радовић.

 

БОНУС ВИДЕО: ДЕСЕТИНЕ КАМИОНА ЧЕКА НА ЈАРИЊУ: Велики број припадника Росу на административном прелазу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)