МИНИСТАР ТОМИСЛАВ МОМИРОВИЋ: Ђилас нема начина како више да обмане народ док пати за фотељом градоначелника

Novosti online

24. 09. 2021. у 13:44

ДРАГАН Ђилас је синоним за корупцију и бесмисао, своју странку која је постојала скоро 30 година уништио је за годину дана, да би сопствене фирме ојачао - рекао је министар Томислав Момировић

МИНИСТАР ТОМИСЛАВ МОМИРОВИЋ: Ђилас нема начина како више да обмане народ док пати за фотељом градоначелника

Томислав Момировић

- Све је као и увек лаж што је изговорио, осим његово добро познавање Лондона, где често борави и у власништву има вишемилионске некретнине. Док је био министар за инвестиције милијарду евра је одлетело за имагинарне пројекте које није ни започео, а камоли завршио, а када је постао градоначелник за пет година није урадио ништа у вези са метроом: ни идејни пројекат, ни експропријацију земљишта, ни почетак било каквих радова. Мост на Ади који спаја две градске општине му је коштао више него данас ауто-пут од Прељине до Пожеге са чак 32 моста, или брза саобраћајница Пожаревац - Велико Градиште - Голубац од 67 километара. Нема начина како више да обмане народ док пати за фотељом градоначелника, посебно данас кад људи виде шта се све може урадити и изградити за 4 године. Било је мучно слушати сва обећања пред изборе док је седео у тој фотељи, када су му пројекти Београда на води и метроа били најперспективнији на свету, а данас су, како каже, "најбесмисленији и најкоруптивнији пројекат у историји нашег града".

Поручио бих му да ћемо ми те пројекте завршити у корист наших грађана, а да он упркос својој медијској машинерији, више никада неће бити ни на једној јавној функцији у Републици Србији - рекао је министар Томислав Момировић поводом обраћања јавности Драгана Ђиласа у вези са изградњом метроа у Београду.

БОНУС ВИДЕО:

Министарка Дарија честита на знаковном језику Дан глувонемих

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)