НЕБОЈША СТЕФАНОВИЋ: Ђилас преко Видојковића отворено физички прети председнику Вучићу

Novosti online

24. 09. 2021. у 13:38

НАЈГОРЕ уличарске псовке и претње које је Марко Видојковић упутио председнику Александру Вучићу нису никакав његов напад беса, а камоли слобода изражавања, то је последњи корак пред физички напад на шефа државе и његову породицу, каже потпредседник владе и министар одбране Небојша Стефановић.

НЕБОЈША СТЕФАНОВИЋ: Ђилас преко Видојковића отворено физички прети председнику Вучићу

П.Милошевић

Његово саопштење преносимо у целости:

- То није никакав инцидент, него је само у неколико речи изговорена цела политика Драгана Ђиласа, његове партије и његових савезника. Све што су одувек имали да понуде Србији и њеном народу изговорио је Марко Видојковић јавно, преко Ђиласовог медија и уз његову подршку. А то су најгоре псовке и најтеже увреде. Само то су у стању да смисле и да понуде, преостало им је само још да физички нападају председника Вучића, а и то најављују.

Још горе од Видојковићевих псовки и увреда у којима је изречена сва политика Драгана Ђиласа јесте ћутање свих оних којима је обавеза да спрече и осуде овакво тровање јавности. Ко ће од међународних организација које не пропуштају прилику да се жале на некакво угрожавање слободе изражавања сада да осуди овакве нечувене увреде и претње на рачун шефа државе, у којима се срамотно псује чак и његова мајка? Где су домаће организације које кобајаги брину о медијским слободама да жигошу овакво уличарско и насилничко понашање?

Нека не покушавају да нађу оправдање за овакве нападе. Ово није питање никакве слободе једног кобајаги уметника, ово је најјаснија политичка порука Драгана Ђиласа, његове партије и његовог медијског концерна упућена председнику Републике и то је последњи корак ка физичком нападу. То морају да имају у виду и све институције које су дужне да заштите грађане, а пре свега председника Вучића, коме је овим изречена најотворенија претња.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)