СИНИША МАЛИ: Подршка Вучићу - двојац Марко Видојковић и Ненад Кулачин, са кормиларом Ђиласом, изговара гадости и демонстрира примитивизам

Novosti online

24. 09. 2021. у 10:40

МИНИСТАР финансија Синиша Мали осудио је то што су водитељи Нове С Марко Видојковић и Ненад Кулачин псовали мајку председнику Србије Александру Вучићу.

СИНИША МАЛИ: Подршка Вучићу - двојац Марко Видојковић и Ненад Кулачин, са кормиларом Ђиласом, изговара гадости и демонстрира примитивизам

Фото: Министарство

- Пуна подршка мом пријатељу и нашем председнику Александру Вучићу да издржи и да не допусти да на њега утичу свакодневни напади, од којих није поштеђена ни његова породица. Почели су од деце, брата, а сада срамно, јадно и бедно вређају мајку председника. Ово није ни први, а највероватније ни последњи пут, да двојац Марко Видојковић и Ненад Кулачин, са кормиларом Драганом Ђиласом, изговара гадости и демонстрира примитивизам. Потом се правдају изливом „креативног беса“. Пре ће бити да је реч о некреативном изливу политичког програма компаније Драгана Ђиласа, која је изгубила компас у борби за власт. Тако сви поштени грађани ове земље, на челу са председником Вучићем, трпе иживљавања и вређања од стране Ђиласа, који контролише добар део медијског неба, образује формације у јавности, на телевизији и на друштвеним мрежама, где лаже и обмањује народ свакодневно - написао је министар Мали.

Синиша Мали је навео да се битка за власт одржава на изборима.

- Господо, јасно је да чежња буди агресију код вас, али, подсећам вас да се битка за власт одржава на изборима. Наравно, уколико имате храбрости да се суочите са грађанима, који ће знати да вас процене и оцене - написао је он на Инстаграму.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)