МАЛОВИЋ: Знам да је Ђилас власник фирме у коју је запослио сав политички отпад који свакодневно лаже и напада породицу Александра Вучића

Novosti online

23. 09. 2021. у 23:23

ВЛАДАНКА Маловић, чланица председништва СНС, реаговала је на то што су Марко Видојковић и Ненад Кулачин, простачки псовали мајку председнима Србије Александра Вучића.

МАЛОВИЋ: Знам да је Ђилас власник фирме у коју је запослио сав политички отпад који свакодневно лаже и напада породицу Александра Вучића

Фото: Архива

"Не знам како се зове мајка Драгана Ђиласа, не знам му ни име оца, не знам му ни имена деце, и не би требало да знам.

Знам његово име и његова дела, знам како се обогатио и постао тајкун док је био на власти.

Знам да је отимао и објекте намењене деци да би правио своје ријалити пројекте.

Знам да је Београд сиромашио док се он богатио, знам за његов машински мозак који је за 619 милиона евра богатији након градоначелниковања.

Знам и да је посакривао наше, народне, опљачкане паре по рачунима широм света.

Случајно знам име његове бивше жене која га је пријавила полицији за породично насиље, али му не знам име таста, кога је такође тукао, пред децом чија имена не знам, нити би требало да знам.

Знам му за брата, да има 30-ак некретнина у Београду, знам му име, а како изгледа не знам, јер његова слика није свако мало на насловним странама, знам да је заштићен као бели медвед и да није предмет интересовања, ни медија, ни надлежних органа, и то знам зашто, а знају и отпуштене судије из 2009. године.

Знам да је Ђилас власник фирме у коју је запослио сав политички отпад који свакодневно лаже и напада породицу Александра Вучића: брата, децу, сада и мајку.

Знам да је напујдао своје гмазове да вређају Вучићеву мајку, јер нису довољни брат, синови, ћерка.

Није довољан брат, за кога сваког дана измишљају нову лаж, а који нема 30-ак станова, већ један из кредита, није довољан ни син који им је крив само зато што је син и што ради за плату, није довољан ни други син који за њих није човек, већ холограм, није им ни довољна ћерка којој су претили силовањем и прижељкивали рак. Све то није довољно, нико није довољан, ништа није довољно, јер мора јаче да се удари Александар Вучић.

Мора и једна бака само зато што је Вучићева мајка да буде предмет мржње болесне гамади која се церека док је вређа и псује.

Да ли ико зна ко је икад псовао, вређао, таргетирао чланове породице Драгана Ђиласа?

Не знам ни ја.

А знам да је Ђилас лагао да му је неко помињао децу. Знам и да је цмиздрио док је лагао.

Вучић и даље не цмиздри. Боли га, трпи, али не цмиздри, без обзира што ђиласовском људском муљу ништа није свето: ни дете, ни мајка, јер се, срам их било, презивају Вучић", написала је Маловић на Инстаграму.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)