НА РЕЧИ МИЛАНОВИЋА ДА ЈЕ ПРЕДСЕДНИК СВИХ ХРВАТА У БИХ - ЋУТЕ! Да је Вучић рекао да је председник РС и свих Срба дошло би до скандала

Novosti online

23. 09. 2021. у 09:13

ПРЕДСЕДНИК Хрватске Зоран Милановић је у интервјуу који је дао након говора на Генералној скупштини УН и састанка са турским председником Реџепом Тајипом Ердоганом изјавио да је он председник Хрвата у Босни и Херцеговини.

НА РЕЧИ МИЛАНОВИЋА ДА ЈЕ ПРЕДСЕДНИК СВИХ ХРВАТА У БИХ - ЋУТЕ! Да је Вучић рекао да је председник РС и свих Срба дошло би до скандала

Фото: ЕПА

- Ја сам рекао да сам председник Хрватске, председник хрватских грађана, Хрвата, па, на неки начин, и оних Хрвата који живе у БиХ. То је моја дужност, обавеза и осећај, на крају крајева.

За разлику од Милановића, да је сличне речи изговорио председник Србије Александар Вучић, односно, да је рекао да је председник Републике Српске и свих Срба, дошло би до међународног скандала. 

Сведоци смо учесталих напада на председника Вучића када само каже да брине о свим Србима, ма у којој земљи живе. 

Изјава Милановића и изостајање било какве реакције јавности доказ је да постоје двоструки аршини према српском и према хрватском председнику, иако Вучић у својим говорима истиче да треба да постоји јединство народа у региону како би сви економски напредовали, за разлику од Милановића који свакодневно има запаљиве изјаве.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)