СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА МИЛАНОВИЋА О ВУЧИЋУ: Министар Вулин му жестоко одговорио

Новости онлине/ Ј. К.

21. 09. 2021. у 09:25

МИНИСТАР унутрашњих послова Србије Александар Вулин одговорио је председнику Хрватске Зорану Милановићу, који је поново напао и увредио Србију и њеног председника Александра Вучића.

СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА МИЛАНОВИЋА О ВУЧИЋУ: Министар Вулин му жестоко одговорио

Фото Танјуг

- У Хрватској се политичари деле на отворене и прикривене усташе. Када је, не знајући да га снимају, на састанку са такозваним бранитељима поносно признао своје усташке корене, Милановић је доказао да припада прикривеним следбеницима усташког покрета. Али да спада и међу глупље хрватске политичаре, Милановић је доказао када је 2015. године покушао да затвори границе према Србији и потврђује то сваки дан када напада Србију и Вучића – рекао је Вулин.

Подсетимо, хрватски председник Зоран Милановић рекао је на предавању студентима Колумбија универзитета у Њујорку да је “за Србију најтежа ствар што је Александар Вучић био један од најистакнутијих ратних хушкача деведесетих и то је највећа препрека за улазак Србије у ЕУ”.
Милановић тврди да Србија, која је до сада отворила 18 поглавља, нема снажну намеру за улазак у Европску унију. За разлику од Србије, по Милановићу Северна Македонија и Албанија се изузетно труде, а Црна Гора је најближе да ускоро буде примљена.
За Хрватску је најважније, сматра Милановић, шта ће да буде са ЕУ, а хрватски председник мисли да након Британије нико, па ни Пољска неће да напусти ЕУ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)