ОЧЕКУЈЕМО УБЕДЉИВУ ПОБЕДУ КОЛИЦИЈЕ СА СНС: Дачић предводио делегацију која је посетила Неготин

Танјуг

19. 09. 2021. у 23:39

РУКОВОДСТВО Социјалистичке партије Србије на челу са председником Ивицом Дачићем посетило је општину Неготин и пружило подршку кандидатима за одборнике на изборној листи "Александар Вучић - За нашу децу - Ивица Дачић" на предстојећим локалним изборима заказаним за 17. октобар.

ОЧЕКУЈЕМО УБЕДЉИВУ ПОБЕДУ КОЛИЦИЈЕ СА СНС: Дачић предводио делегацију која је посетила Неготин

Фото Танјуг

Ивицу Дачића и руководство СПС дочекали су Милан Уруковић, председник ОО СПС Неготин и Владимир Величковић, актуелни председник општине и носилац изборне листе, саопштено је из СПС.

Председник социјалиста рекао је да је Неготин средина у којој коалиција СНС-СПС има велику подршку грађана и да очекује убедљиву победу на изборима.

- У Неготину смо од 2012. године у коалицији са нашим дугогодишњим партнерима, Српском напредном странком и поносни смо на све заједничке резултате које смо остварили у овим тешким временима. Резултати се пре свега базирају на заштити наших националних интереса, економског и привредног развоја“ - поручио је Дачић.

„Желео бих да истакнем да се ситуација у Србији пуно променила за ових скоро десет година нашег заједничког партнерства, то се нарочито види по инфраструктурним пројектима и перспективи коју пружа Србија. Најбољи показатељ нашег деловања је да смо лидери у региону по броју страних инвестиција'', додао је.

Социјалистичка партија Србије, како је истакао Дачић, остаје доследна поштујући три принципа, а то су очување територијалног интегритета Србије, право и положај Срба у региону и бољи животни стандард грађана, уз истовремено поштовање права националних мањина које живе у Србији.

Делегацију Социјалистичке партије Србије чинили су председник Извршног одбора ГО Владан Заграђанин, потпредседник ГО и министар у Влади РС Новица Тончев, члан председништва Никола Шаиновић, директор стручне службе СПС Ђорђе Чабаркапа и председник Социјалистичке омладине Србије Угљеша Марковић, додаје се у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)