ЈОВАНОВ: Нема смисла да Ђилас икоме држи предавања о Косову и Метохији - нарочито не Вучићу!

Новости онлајн

19. 09. 2021. у 13:03

МИЛЕНКО Јованов, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке, реаговао је данас најновије изјаве Драгана Ђиласа на тему Косова и Метохије.

ЈОВАНОВ: Нема смисла да Ђилас икоме држи предавања о Косову и Метохији - нарочито не Вучићу!

Фото: Архива

- Драган Ђилас је поново показао да је бахати тајкун који људе око себе доживљава као надничаре у Мултикому, а када се суочи се реалношћу која га демантује, онда се попут размаженог деришта наљути и неће више да се игра, као да ће било коме тако наудити.

Посебно је занимљиво да Ђиласа изузетно иритира сваки захтев да говори о приходима његових компанија, из времена када је био на власти, и које је сам пријавио надлежним институцијама на 619 милиона евра. Поставља се питање зашто и да ли бежањем од ове теме и сам Ђилас показује да је свестан шта је радио.

Најзад, нема превише смисла да Драган Ђилас држи предавања било коме о Косову и Метохији, а посебно не председнику Вучићу. Најпре зато што је у време његове власти Косово прогласило независност, добило верификацију оцепљења пред Међународним судом правде, а жута власт је подизала границе и граничне прелазе између централне Србије и Косова и Метохије.

Са друге стране, председник Вучић се у немогућим околностима, наслеђеним баш  од Ђиласа, борио и изборио да се број признања лажне државе смањи, да не уђу у међународне институције, а све то није довело до последица по Србију, њен статус и позицију у међународним оквирима.

Зато би било боље да Драган Ђилас говори о Маурицијусу. Уверен сам да о њему више зна, да би га боље чувао и борио се за њега, него Косово и Метохију и да га, најзад, за Маурицијус вежу много јаче емоције од оних које гаји према било чему где нема новца, или интереса - изјавио је Миленко Јованов.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)