ЈОВАНОВ: Нема смисла да Ђилас икоме држи предавања о Косову и Метохији - нарочито не Вучићу!

Новости онлајн

19. 09. 2021. у 13:03

МИЛЕНКО Јованов, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке, реаговао је данас најновије изјаве Драгана Ђиласа на тему Косова и Метохије.

ЈОВАНОВ: Нема смисла да Ђилас икоме држи предавања о Косову и Метохији - нарочито не Вучићу!

Фото: Архива

- Драган Ђилас је поново показао да је бахати тајкун који људе око себе доживљава као надничаре у Мултикому, а када се суочи се реалношћу која га демантује, онда се попут размаженог деришта наљути и неће више да се игра, као да ће било коме тако наудити.

Посебно је занимљиво да Ђиласа изузетно иритира сваки захтев да говори о приходима његових компанија, из времена када је био на власти, и које је сам пријавио надлежним институцијама на 619 милиона евра. Поставља се питање зашто и да ли бежањем од ове теме и сам Ђилас показује да је свестан шта је радио.

Најзад, нема превише смисла да Драган Ђилас држи предавања било коме о Косову и Метохији, а посебно не председнику Вучићу. Најпре зато што је у време његове власти Косово прогласило независност, добило верификацију оцепљења пред Међународним судом правде, а жута власт је подизала границе и граничне прелазе између централне Србије и Косова и Метохије.

Са друге стране, председник Вучић се у немогућим околностима, наслеђеним баш  од Ђиласа, борио и изборио да се број признања лажне државе смањи, да не уђу у међународне институције, а све то није довело до последица по Србију, њен статус и позицију у међународним оквирима.

Зато би било боље да Драган Ђилас говори о Маурицијусу. Уверен сам да о њему више зна, да би га боље чувао и борио се за њега, него Косово и Метохију и да га, најзад, за Маурицијус вежу много јаче емоције од оних које гаји према било чему где нема новца, или интереса - изјавио је Миленко Јованов.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу! Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: "Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу!" Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ Стојан Целишчак (1970), учесник рата у којем се распала бивша Југославија, полио се бензином, а потом запалио у знак протеста јер је познати српски певач Бора Дрљача, имао концерт у његовом родном месту Лепавина, надомак Костајнице.

25. 03. 2023. у 14:45

Коментари (0)

РУСИЈА И КИНА ВИДЕ СЛАБОСТ АМЕРИКЕ: Бивши шеф америчких обавештајаца о састанку Путина и Сија - Време је да се забринемо