ВУЧИЋ О ПРИЗНАЊУ ЈАНКОВИЋА: Захвалан сам му што је то рекао - Реч је о амбасадорима, мислим да знам и који су

Novosti online

15. 09. 2021. у 08:53 >> 09:10

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић рекао је да је пажљиво слушао шта је говорио Саша Јанковић, који је недавно открио како су му из страних амбасада нудили да га сруше.

ВУЧИЋ О ПРИЗНАЊУ ЈАНКОВИЋА: Захвалан сам му што је то рекао - Реч је о амбасадорима, мислим да знам и који су

Фото: Принтскрин

- Захвалан сам му што је то рекао, и сигуран сам да није слагао. За то је потребна вишеслојна анализа, озбиљнијих ту ствари има које су изречене, и које сведоче о времену у коме живимо. Указао бих само на једну ствар, која је природна и нормална, и не треба људе да изненађује. Важно је да је господин Јанковић рекао да су то амбасадори, а не нижи службеници. То је веома важна чињеница. То су директно представници држава који су то говорили, мислим да знам и који су. А ја желим да питам људе: "А зашто ви мислите да они хоће да ја будем на власти?". Па ја нећу да уништавамо "стреле", што бих ја био у њиховом интересу, ако Србија брже напредује од осталих. Што да ме воле, па нисам им из ока испао. Много је важна та његова изјава за историју Србије - рекао је председник.

- Ја не мислим да су хтели да ме убију, али им је само неко достављао мој кардиоваскуларни картон. Али није страшно умрети, сви ћемо једном умрети. Много је важна та његова изјава за историју Србије. О томе ће се писати за 10, 20 или 50 година. Што се мене тиче, док сам на овом месту водићу политику самосталне, слободне, независне Србије, водећи рачуна само о нашим интересима. За такву политику увек морате да платите одређену цену - рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (29)